Buna seara , am incheiat un contract cu o telefonie mobila acu 4 ani de zile dupa 6 luni de contract am plecat dincolo lasandui numaru unui var de a meu .
Mam intors de circa 11 luni in tara , am vb cu dansul el e plecat in strainatate a platit tot si ca a reziliat contractul la inchis e ma mintit ... asta e cu familia.
am primit azi la firma o instintare ca o firma de recuperari care lucreaza pentru aceasta firma de telefonie mobila imi va face proprire 30 la suta din salariu.
am de platit 3200 de lei.
Ce e de facut sa micsorez aceasta suma ?
O pot plati toata odata si mai putin ?
Iar daca e sa fi proprire cum e calculata ?
Eu momentam am 1450 brut , 1050 net + premi
mi se va trage pe luna 30 la suta din salariu de incadrare adica 1450 brut respectiv 30 la suta din 1050 lei net sau din suma totala lunara adaugand premile care sunt si ele adaugate pe fluturash la premi .
Din cate am inteles totul a plecat de la o factura de aproximativ 100 de euro.
Am citit undeva ca dupa 3 ani se prescrie datoria care e cauza ca nu sa prescris ?
Puteti invoca prescriptia pe calea unei contestatii la execuatre si sa dovediti ca nu ati folosit mobilul de peste 4 ani. Daca se retine nu poate depasi mai mult de jumatate din salariul net
Neplata mobil
maculrosu
O persoana si-a facut un abonament pt. un telefon mobil in baza contractului de casa. De cateva luni persoana n-a mai platit factura din motive obiective.
Ce ... (vezi toată discuția)