avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi
Forum Activitate zomby

Activitate zomby

Ziua buna,
azi au venit cei de la cez sa ne debranseze ca avem o factura de 37 de lei din august. Noroc ca am gasit chitanta efectuarii plati si i-am sunat sa nu ne debranseze.. surpriza!!! cica bani aia au mers la plata taxei radio-tv pe care eu nu vreau sa o platesc pt ca nu exista asa ceva in casa si e si locuinta secundara.
Ok, platesc din factura....Aaa! tot va debransam ca deja s-a dat dispozitia.
ce sa fac? dee ce sa platesc 500ron rebransare daca eu eram cu facturile la zi? muluumesc
buna ziua,
tatal meu a incheiat un contract de arenda( nu stiu sigur dar cred ca doar verbal) acum cativa ani pt 2 ha de pamant cu un domn BREZOIANU, am primit in fiecare an ,,ceva'', cereale ori contravaloarea in bani.
acum trei ani tata fiind bolnav nu a putut merge sa-si ridice bani e vorba de 300ron, intre timp tata a murit iar eu ma rog de trei ani sa primiesc bani, el ba nu raspundea la tel, ba ca nu are timp sa se uite in registre tot asa. azi am mers iar acolo si mi-a zis ca Adio el nu mai are actele de acum trei ani.
ce pot face? nu e suma mare dar e dreptul meu, oricum ne da f putin asta e alta poveste.
multumesc anticipat
buna ziua,
am tot intrebat si primit raspunsuri diferite. la asociatia de propietarii a blocului avem un contabil cu contract de colaborare( el avand carte de munca in alta parte) acum ni se cere sa-l angajam cu carte de munca.
intrebarea e: nu mai este valabil contractul de colaborare? e obligatoriu sa-i facem contract de munca?
multumim mult. in numeleasociatiei de locatari.
buna ziua,
vreau sa fac succesiunea dupa tatal meu ce a murit acum un an de zile, nici el nu facuse succesiunea dupa bunicul meu (mort de 50 de ani), tatal meu mai are 2 frati, si au impreuna (toti 3) mai multe loturi de pamant dar pe certificatul de proprietate e trecut bunicul.ce au.
intrebarea mea este: pt a face scucesiunea dupa tata trebuie sa fac cadastrul la toate loturile de pamant( sunt prin teleorman)? mi-ar trebui multi bani. ori pot face succesiunea fara iesiria din diviziune?
nu ne intereseaza pe niciunul dintre noi sa vindem pamantul, am inteles doar ca trebuie sa fac succesiunea in termen de 2 ani, altfel platesc impozit.
multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Pamant vandut
Nu stim cine a cumparat (un vip?) a venit un individ, avocat cred pe care nu-l cunoastem, ne-a tot ,,,vrajit" ca sa semnam rapid sa nu se razgandeasca cumparatorul, ca oricum nu avem ce face cu pamantul, fiind langa aeroport nu-l va cumpara nimeni, bla, bla. Ne-a pacalilit. De ce oare nu si la trecut la primarie daca nu are nimic de ascuns?
Discuție Pamant vandut
Prin anii 2000 am vandut o parecela de pamant,(la aeropotrul otopeni) dar nu am luat de la notar actele de vanzare si in consecinta nu am putut-o radia de la sectia financiara. Anul trecut mi-a venit o citatie de la primaria unde am avut pamantul ca am impozit de platit pe toti ani din urma. se pare ca noul propietar nu si-a trecut pamantul la sectia financiara. ce pot face? Nu am acte de vanzare si nu mai stiu ce notar a fost.
Multumesc anticipat