avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi
Forum Activitate romy78ro

Activitate romy78ro

cum adica se poate intrerupe? "price act de recuperare debit"
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va multumesc pentru rasp.
Precizat ca in cazul meu aceste restante nu sunt taxele lunare(lift, apa, spatiile comune)...aceste restante s-au adunat din neplata unor cheltuieli de judecata pe care asociatia le-a avut, dand in judecata o fost angajata care a fugit cu banii si o companie privata care nu a renovat parcarea privata...toate aceste procese au fost pierdute, ca atare si banii celor care au platit aceste sume in taxe(nu eu). unele sume sunt mai vechi de 2019 (3 ani) dar asociatia le tot afiseaza ca si restante in fiecare luna iar acuma am primit o hartie(fara stampila si semnatura) cum ca ma vor da in judecata daca nu platesc suma restanta.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Am inteles ca daca asociatia afiseaza aceste restante lunar, termenul de prescriptie este de la ultima data scadenta, si in acest fel ,,,acesti 3 ani se prelungesc....practic nu se anuleaza restantele...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util

Care este legea care le anuleaza sau cine poate media acest litigiu.

Va multumesc
Restantele la asociatia de locatari(taxele lunare sunt platite) se prescriu dupa 3 ani?
Rog un raspuns de la un avocat...
SE POATE CA BANCA SA MAREASCA DOBANDA LA PROGRAMUL PRIMA CASA DIN 2010?IN CE TEMEI LEGAL?
IN ANUL 2010 AM CUMP PRIN PROGRAMUL PRIMA CASA UN APARTAMENT.
AS DORI SA STIU CAT E DE LEGAL CA IN 2011 BANCA SA IMI TRIMITA HARTIE OFICIALA CA MI S-A MODIFICAT RATA,ATATA TIMP CAT IN LEGE SCRIE CLAR CA RATA E FIXA+EURIBOR3M
EXISTA IN SIBIU UN AVOCAT SPECIALIZAT IN ACEST DOMENIU?
am cump un apartament cu parcare privata,totul e pe contract,pe cf,platesc impozit.
cum pot proceda in cazul in care parcarea se ocupa de alte masini.exista o lege..hg...sau pot suna la politie,ridicari auto...