avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Restantele la asociatia de locatari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Restantele la asociatia de locatari

Restantele la asociatia de locatari(taxele lunare sunt platite) se prescriu dupa 3 ani?
Rog un raspuns de la un avocat...
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:26, 8 Iunie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util

Care este legea care le anuleaza sau cine poate media acest litigiu.

Va multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Iunie 2022
romy78ro, utilizator
Codul civil
[ link extern ]
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Am inteles ca daca asociatia afiseaza aceste restante lunar, termenul de prescriptie este de la ultima data scadenta, si in acest fel ,,,acesti 3 ani se prelungesc....practic nu se anuleaza restantele...
E adevărat.

Alte discuții în legătură

Prescriptie restante intretinere Oana.agapie Oana.agapie Buna ziua! In blocul in care locuiesc exista un apartament cu datorii la intretinere din 2015 pana in prezent. Vechiul proprietar al acestui apart a decedat si ... (vezi toată discuția)
Chemare in instanta neplata datorii blondchild blondchild buna seara! am o problema si nu stiu cum sa procedez. am primit acasa o hartie de actionare in instanta din partea asociatiei pentru neplata facturilor ... (vezi toată discuția)
Restante intretinere miki50 miki50 Exista o cale legala de a obtine recuperarea cotelor de intretinere restante in urmatoarea speta? Proprietar apartament decedat de cca.1 an. Sunt 5 mostenitori ... (vezi toată discuția)