avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... parcare privata la bloc
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

parcare privata la bloc

am cump un apartament cu parcare privata,totul e pe contract,pe cf,platesc impozit.
cum pot proceda in cazul in care parcarea se ocupa de alte masini.exista o lege..hg...sau pot suna la politie,ridicari auto...
Cel mai recent răspuns: Cristian Fara , Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI 16:45, 16 Decembrie 2010
tulburare de posesie:
www.avocatnet.ro/content/for...

va adresati politiei, dar parcarea ar trebui marcata corespunzator #-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcarea privata - loc ocupat abuziv ContSters179283 ContSters179283 de nenumarate ori parcarea mea este ocupata ,de alte autoturisme!platesc primariei in fiecare an taxa si d-ni nu fac nimic decit mi-au spus sa sun la politia ... (vezi toată discuția)
Blocare autoturism parcat pe proprietate privata gabi_ceausescu gabi_ceausescu As dori sa stiu daca este legal sa blochez un autoturism care a parcat pe un loc de parcare (proprietate privata, a fost cumparat si detin contract de vanzare ... (vezi toată discuția)
Problema loc de parcare platit hyundai hyundai Buna ziua, Am si eu o intrebare, nu stiu daca am postat unde trebuie. Daca puteti va rog sa-mi spuneti, sa zicem ca se da un loc de parcare platit, deci in ... (vezi toată discuția)