avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... parcarea privata - loc ocupat abuziv
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

parcarea privata - loc ocupat abuziv

de nenumarate ori parcarea mea este ocupata ,de alte autoturisme!platesc primariei in fiecare an taxa si d-ni nu fac nimic decit mi-au spus sa sun la politia comunitara pt sactiune, dar mi-e parcarea tot ocupata imi ramane!
intrebare: nu este tulburare de posesie din partea acelor persoane care imi ocupa parcarea, deoarece eu am un contract cu primaria de inchiriere?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:49, 26 Noiembrie 2010
1-Primaria acorda spatiile cu destinatia de parcat auto prin concesiune
Interesul autoritatii este strict a obtine fonduri
2-In situatia in care gasiti parcarea ocupata sesizati sectia de politie responsabila,
care are limita de competenta sa incheie PV
am inteles dar problema se pune ca dinsii fac un pv si parcarea mea tot ocupata ramane!
de aceea intreb nu este si o tulburare de posesie?
Nu,in cazul mentionat de dvs nu se regasesc elementele constitutive ale infractiunii la care faceti referire,deoarece spatiul in discutie nu il detineti cu titlul de proprietate ,
acesta fiind strict concesionat de autoritatea publica locala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocare in parcare cetateanuly cetateanuly Buna ziua Exista in legislatie o sanctiune pentru nesimtitii care blocheaza intentionat alte masini in parcare doar ca sa se distreze? (vezi toată discuția)
Este posibil sa mi se ridice masina pentru ca parchez pe trotuar, langa blocul in care locuiesc? little_30devil little_30devil Paralel cu blocul in care locuiesc este un mic trotuar (jumatate de metru latime).Sunt doar 9 locuri de parcare pentru 2 blocuri de 10 etaje. Este posibil sa ... (vezi toată discuția)
Parcare de resedinta (la bloc) - cui ma adresez cand locul este ocupat abuziv sau masina e blocata in parcare? babirusa babirusa daca ai contract cu adp pentru un loc de pacare, este platit la timp si de multe ori gasesti locul de parcare ocupat de alta masina cum procedezi? este vreo ... (vezi toată discuția)