avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Activitate dodo12

Activitate dodo12

Răspuns la discuția partaj
sunt in divort,iar fostul sot ar dori sa ramana cu apartamentul fara a-mi plati ceva ,copilul se afla in custodia mea
Discuție partaj
impreuna cu fostul sot detinem un apartament cumparat in timpul casatoriei.ce drept am eu din acest apartament ?Sotul meu a lucrat in strainatate ,eu am lucrat in romania,am avut grija de baietelul nostru acest lucru poate influenta in vreun mod partajul.?
detin un apartament cu fostul meu sot ,eu as dori ca partea care este a mea sa o las baiatului meu care este minor ,fara ca eu sa am dreptul la acea parte iar fostul sot sa ramana in continuare in apartament.
ce pot face ?vreau un sfat.
lucrez de 3 ani si jumatate ca si contabil la o firma de transport.Am terminat facultatea de stiinte economice cu diploma de licenta ,am un curs de contabil si as dori sa devin contabil autorizat.Ce trebuie sa fac?
Discuție drept de vizita
in urma divortului sotul meu nu a cerut drept de vizita.Pot sa nu ii dau copilul?
am achizitionat impreuna cu sotul un apartament in care am locuit impreuna doar 1 luna dupa care am fost data afara impreuna cu baietelul nostru .Domiciliul lui din buletin e pe adresa respectiva al meu pe adresa parintiilor unde si locuiesc in prezent.Mentionez ca acum suntem divortati de 2 luni iar eu vreau sa stiu daca am dreptul sa ma mut inapoi ci copilul in apartament fara a avea probleme.
El are dreptul sa se mute cu alte persoane in apartament fara acordul meu?mentionez ca eu am fost data afara din apartament cu copilul minor.Ce ma sfatuiti sa fac?