nu a consemnat adevarul in procesul verbal, a consemnat doar minciuni ; am fost de fata eu-"debitorul",executorul,"creditorul" si 5 martori si am si filmat. e incredibil ce facea acest executor.ce pot face?
inspectorii din cadrul serviciului ce au venit sa constate ceva au constatat corect, dar seful lor a schimbat raportul in mod invers. vreau sa fac plangere penala , am dovezi clare, ma intereseaza ce articol de lege sa invoc . abuz in serviciu? neglijenta nu prea....a schimnbat raportul in mod direct pt a nu a avea a face cu cealalta parte implicata, in sensul ca nu vrea sa fie data in judecata eu fiind mai prost....e , uite ii dau eu in judecata...multumesc
am o linie de creditare si mi-au micsorat-o fara sa ma anunte. aveam 20.000 ron creditare, am scos 1000 ron si ei mi-au micsorat limita la 300 ron, fiind obligat sa platesc comision depasire limita credit. repet nu am fost anuntat, s-a facut fara motive. din august se intampla aceasta chestie, si vreau sa stiu dc ii pot da direct in judecata sau exista obligatoriu alte proceduri inainte de a face actiunea in judecata.