avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită in ce consta plangerea impotriva executorului ...
Discuție deschisă în Executare silită

in ce consta plangerea impotriva executorului judecatoresc?

care sunt procedurile si unde se poate face plangere impotriva executorului judecatoresc?
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 12:03, 4 Aprilie 2011
Depinde pentru ce va plingeti daca este vorba de o incalcare a conduitei profesionale la Camera executorilor, daca este vorba de o infractiune la Prachetul de pe linga Curtea de Apel
Potrivit art. 53 din Legea nr. 188/2000:
(1) Refuzul executorului judecatoresc de a indeplini un act sau de a efectua o executare silita se motiveaza, daca partile staruie in cererea de indeplinire a actului, in termen de cel mult 5 zile de la data refuzului.
(2) In cazul refuzului nejustificat de intocmire a unui act partea interesata poate introduce plangere in termen de 5 zile de la data la care a luat cunostinta de acest refuz la judecatoria in a carei raza teritoriala isi are sediul biroul executorului judecatoresc.
....
nu a consemnat adevarul in procesul verbal, a consemnat doar minciuni ; am fost de fata eu-"debitorul",executorul,"creditorul" si 5 martori si am si filmat. e incredibil ce facea acest executor.ce pot face?
Contestatie la executare si o plangere penala ceva vedeti pe unde o incadrati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere impotriva executorului judecatoresc getuta getuta plangerea impotriva refuzului executorului judecatoresc echivaleaza conf. art. 53 din legea 188 ....depusa la biroul executorului jud. , echivaleaza cu ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc care refuza executia ion minca ion minca Am un contract cu termenul expirat si cu titlu executoriu. M-am adresat executorului judecatoresc care are competenta teritoriala (este unul singur pe o zona, ... (vezi toată discuția)
Executare casa evitata, eliberare de bunuri mobile Mirelutza79 Mirelutza79 Buna ziua,o sa va spun pe scurt cazul tatălui meu care a divorțat in anul 2015.prin lege el a fost supus sa plătească fostei soți o suma de 10000 Ron,pe ... (vezi toată discuția)