avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Activitate dana manea

Activitate dana manea

De acord, insa intrebarea mea era ce face spitalul care s-a trezit citat ca parat , in masura in care in cererea de chemare in judecata se specifica ca e chemata in judeca doar persoana fizica?
Casa de asigurari de Sanatate a chemat in judecata o persoana fizica pentu a fi obligata la plata unei sume pentru un serviciu medical efectuat intr-un spital (primul spital) pe baza de bilet de trimitere obtinut in timpul internarii la un alt spital. (al doilea spital) Desi spitalul care a efectuat serviciul medical (primul spital) nu este chemat in judecata s-a trezit parat in proces. Ce se poate face?
In situatia in care potrivit art. 27^9 din Legea nr. 196/2016, beneficiarii de ajutor de incluziune au calitatea de asigurati in sistemul asigurarilor sociale de sanatate, fara plata contributiei, cine plateste serviciile de medicina muncii prestate de un cabinet din structura unui spital public in masura in care acesta se finanteaza din venituri proprii iar pentru cabinetul de medicina muncii nu se incheie contract cu Casa de Asigurari de Sanatate?
Pe portal nu scrie nimic, decat termenul si ora estimata.
Am avut un proces. S-a pronuntat hotararea, s-a comunicat, suntem in termen de apel. Insa am primit din nou citatie cu termen, dupa pronuntarea si comunicarea hotararii, Mai mult decat atat e vizibil si pe portalul instantelor. Ce inseamna asta? Fac apel...mai astept? Nu inteleg? Va rog sa ma ma lamauriti si sa ma ajutati. Ce am de facut?
Un medic care desfășoară activitate într-un spital poate fi numit director medical într-un alt spital?
Potrivit Ordinului nr. 2219/2022verificarea periodica a echipamentelor de protectie radiologica poate fi facuta doar de ANMDMR sau o pot face si alte firme autorizate.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu s-a inteles, precizez ca este vorba de un medic incadrat cu norma intraga care vrea sa cumeze aceeasi functie , in acelasi loc de munca, pentru un sfer de norma, avand in vedere deficitul de medici.
De acord insa Curtea de Conturi nu pune problema asa
UN MEDIC SEF DE SECTIE POATE EFECTUA UN SERRT DE NORMA PESTE NORMA INTREAGA IN SITUATIA IN CARE EXISTA DEFICIT DE MEDICI?