avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1640 soluții astăzi
Forum Activitate dana manea

Activitate dana manea

Ca beneficiaza de sporul aferent unde este trimis, conform timpului efectiv lucrat.
delegarea se face pe o perioada de 2 luni fara acordul salariatului prin dispozitie, urmata evident de act aditional. E adevarat ca avem HG 153/2018, privind regulamentul de sporuri in domeniul sanitar.
Delegarea de care vorbeam eu e in cadrul unui spital., deci in aceeasi unitate. Adica o persoana este delagata dintr-o sectie unde beneficiaza de spor intr-un cuantum mai mic, intr-o alta sectie unde conditiile de munca sunt diferite iar sporul in acea sectie este mai mare.
Da e un spor de conditii de munca
Daca lucrez intr-un loc de munca si beneficiez de un spor, si sunt delegata in alt loc de munca unde sporul este mai mare, de care spor voi beneficia?
Unei unitati i-a fost pusa poprire pe cont pentru o amenda contraventionala data de DSV. Procesul verbal de contraventie nu a a ajuns in unitate intrucat in el se specifica ca este amendat un salariat al unitatii care reprezinta unitatea, in continuare specificandu-se ca el personal este amendat. salariatul respectiv are functia de bucatar deci nu poate fi reprezentantul unitatii. Mai mult decat atat acesta a achitat jumatate din minimul amenzii. Cu toate acstea ANAF a emis un titlu executoriu si a pus poprire pe contul institutiei. Ce se poate face?
instanta
De acord, insa intrebarea mea era ce face spitalul care s-a trezit citat ca parat , in masura in care in cererea de chemare in judecata se specifica ca e chemata in judeca doar persoana fizica?
Casa de asigurari de Sanatate a chemat in judecata o persoana fizica pentu a fi obligata la plata unei sume pentru un serviciu medical efectuat intr-un spital (primul spital) pe baza de bilet de trimitere obtinut in timpul internarii la un alt spital. (al doilea spital) Desi spitalul care a efectuat serviciul medical (primul spital) nu este chemat in judecata s-a trezit parat in proces. Ce se poate face?
In situatia in care potrivit art. 27^9 din Legea nr. 196/2016, beneficiarii de ajutor de incluziune au calitatea de asigurati in sistemul asigurarilor sociale de sanatate, fara plata contributiei, cine plateste serviciile de medicina muncii prestate de un cabinet din structura unui spital public in masura in care acesta se finanteaza din venituri proprii iar pentru cabinetul de medicina muncii nu se incheie contract cu Casa de Asigurari de Sanatate?