avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Activitate krainik

Activitate krainik

Răspuns la discuția Concediu de paternitate
Buna!
Am intrat eu in concediu fiindca sotia mea nu lucrase.Acuma ma-s intoarce la servici si am auzit despre acest stiumulent si nu stiu sigur daca pot beneficia si eu de acest lucru!


Buna!Am intrat in concediu de paternitate cu 4 luni inainte,cand copilul meu avea
9luni,dar ma gandesc serios sa ma intorc la lucru,intrebarea mea este daca pot beneficia de stimulentul acela de 500 de lei ptr cei care se intorc la lucru inainte de termen?
Am intrat ptr ca mi sa micsorat salarul si am crezut ca voi primi mai multi bani.
Am primit recent acasa instintarea cum ca mi sa aprobat suma de 727 lei,cu mult mai putin decat ce am calculat eu!O intrebare :dupa 1ianuarie se calculeaza cu 85%din venituri sau 75%?
As avea si eu o intrebare,cum se calculeaza indemnizatia ptr cresterea copilului nascut inainte de 1ianuarie 2011?Eu am intrat in concediu in data de 17/01/2011 cand copilul avea 9 luni.Multumesc
Discuție buna
copilul meu are 9 luni si doresc sa intru in concediul de crestere a copilului,as dori sa va intreb daca angajatorul are obligatia de a semna pentru acest lucru.Mai am o rugaminte,daca ma puteti ajuta la formularea cererii catre angajator pentru concediul de crestere a copilului,cam ce ar trebui sa contina! Multumesc Krainik Istvan