sefu doreste sa ma mute temporal in al compartiment. poate sa ma mute fara acordul meu ? a spus ca imi da o decizie in acest sens si daca nu o respect ma sanctioneaza.
Eu as dori sa-mi suspend activitate pe o anumita perioada de timp. Imi puteti spune daca pot face acest lucru si in ce baza. Dar daca sefu se opune suspendari eu ce pot face ?
Cred ca si eu am tras lozul norocos de 3000 lei din parcul herastrau zona miorita. agentul constatator a completat amenda in data de 21.11.2010, iar eu am luat la cunostinta in data de 22.12.2010. Conform Ord. nr. 2/2001 procesul verbal de constatate a contraventiei trebuia sa-mi fie adus la cunostinta in termen de o luna. Deci eu contravenient trebuia sa iau la cunostinta pana in data de 20.12.2010 ( presupun ). Credeti ca am vre-o sansa de castig deoarece Art. 14 din OUG nr. 2/2001 spune urmatoarele :
(1) Executarea sanctiunii amenzii contraventionale se prescrie daca procesul-verbal de constatare a contraventiei nu a fost comunicat contravenientului in termen de o luna de la data aplicarii sanctiunii.
Astep si eu un raspuns la intrebarea mea si daca doriti sa ne intalnit as dori sa vin si eu.