avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Activitate lyony

Activitate lyony

Răspuns la discuția PREAVIZ URMAT DE DEMISIE ?!
nu este legal preaviz la preaviz. nici nu am auzit de asa ceva. preavizul de de 20 zile si dupa acea angajatorul emite decizia de incetare.
sefu doreste sa ma mute temporal in al compartiment. poate sa ma mute fara acordul meu ? a spus ca imi da o decizie in acest sens si daca nu o respect ma sanctioneaza.

Eu as dori sa-mi suspend activitate pe o anumita perioada de timp. Imi puteti spune daca pot face acest lucru si in ce baza. Dar daca sefu se opune suspendari eu ce pot face ?
Cred ca si eu am tras lozul norocos de 3000 lei din parcul herastrau zona miorita. agentul constatator a completat amenda in data de 21.11.2010, iar eu am luat la cunostinta in data de 22.12.2010. Conform Ord. nr. 2/2001 procesul verbal de constatate a contraventiei trebuia sa-mi fie adus la cunostinta in termen de o luna. Deci eu contravenient trebuia sa iau la cunostinta pana in data de 20.12.2010 ( presupun ). Credeti ca am vre-o sansa de castig deoarece Art. 14 din OUG nr. 2/2001 spune urmatoarele :
(1) Executarea sanctiunii amenzii contraventionale se prescrie daca procesul-verbal de constatare a contraventiei nu a fost comunicat contravenientului in termen de o luna de la data aplicarii sanctiunii.
Astep si eu un raspuns la intrebarea mea si daca doriti sa ne intalnit as dori sa vin si eu.