Suntem in preaviz si urmeaza sa fim preluati de o societate nou infiintata( aceeasi Marie cu alta palarie ) si pentru ca nu se stie sigur cand va fi demarata activitatea acestei noi societati ne-a fost " sugerat " sa ne dam demisia cu cateva zile inainte de expirarea preavizului pentru ca astfel sa beneficiem si de cele 15 de zile acordate in cazul demisiei... e legal ce ni se cere ?
O demisie, ca act unilateral de vointa al angajatului nu se poate cere (desi expresia este des utilizata in limbajul...jurnalistic si comun:D) ci, in cel mai bun caz se poate sugera angajatului, care nu are nicio obligatie in a primi ...sugestia!X-(
In cazul dvs. va sfatuiesc sa nu semnati nicio demisie, atat ca urmare a consecintelor legale ale unui asemenea act, cat si ca urmare a nesigurantei si riscului nerespectarii cuvântului de catre angajator. Solicitati mai inainte incheierea unui contract cu noua firma, in conditiile dorite, iar abia apoi dupa semnarea acestuia va puteti da si demisia.
Succes!
Ei zic ca in felul acesta ne ajuta in sensul ca : la data expirarii preavizului dat de firma prin procedura de concediere colectiva se mai poate prelungi perioada de preaviz daca ne vom da demisia...adica la cele 20 zile de preaviz sa se adauge si celelalte 15 ale demisiei !!!
E legal preaviz in preaviz?
Odata expirat preavizul de concediere, contractul dvs. este incetat, nu se mai poate prelungi nimic!
Riscurile vi le-a explicat foarte bine dl. Zaharia.
Daca veti inceta contractul prin demisie, nu veti avea dreptul la somaj, nici la salarii compensatorii, si nici garantia ca vi se va incheia un nou contract de munca la o noua firma.
Daca insa intai veti semna noul contract - adica veti avea garantia ca aveti un loc de munca - apoi puteti sa va dati si demisia.
Preaviz
dansava
am fost dat in preaviz de firma unde am lucrat ,si inceta preavizul dupa 20 zile ,asa stiu eu ca e normal sa-mi dea preaviz si cu un salariu conpensator ,cat ... (vezi toată discuția)