avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract pe perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract pe perioada determinata

Daca semnez un contract de munca pe o perioada de 3 luni de zile, sa spunem 20. oct-20.ian, mai trebuie sa stau si in preaziv, sau pot sa plec atunci cand imi expira cele 3 luni?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:31, 14 Octombrie 2012
Daca va dati demisia inaine de expirarea duratei pentru care a fost incheiat, atunci va trebui sa stati in preaviz daca angajatorul nu renunta la acesta.

La expirarea duratei pentru care a fost incheiat c.i.m. va inceta de drept , niciuna dintre parti nu este obligata sa accepte prelungirea duratei c.i.m.
Am uitat sa precizez ca am demisionat si am efectuat deja preavizul, dar mi-au cerut sa mai raman. Saptamana viitoare o sa am o noua discutie cu conducerea si vreau sa semnez un nou contract pe 3 luni, pentru a nu mai avea aceeasi problema: sa trebuiasca sa stau alte 45 de zile in preaviz.
Daca ramaneti , fie se va revoca demisia , fie inceteaza c.i.m. si se va incheia un altul nou ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie fara preaviz mary-_2813 mary-_2813 Buna,eu lucrez la o firma de distributie de 2 luni si un pic,24.03.2011 m-am angajat mi-au facut contract pe 2 luni,apoi pe 24.05.2011 mi-au facut act ... (vezi toată discuția)
Litigiu munca - act aditional SWS SWS Buna ziua, Am un contract incheiat pe perioada nedeterminata (nu mai sunt in perioada de proba) si acum 2 saptamani am demisionat. Sunt in prezent in ... (vezi toată discuția)
Contract pe duratã determinatã. demisie georgiana_geo georgiana_geo Buna seara. Am si eu o nelamurire. Lucrez de 2 luni si cateva zile la o firma unde am contract determinat pana in iulie. La inceput am avut contract determinat ... (vezi toată discuția)