avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... nelamurire cim dupa expirarea actului aditional
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

nelamurire cim dupa expirarea actului aditional

Am contract individual de munca pe perioada determinata. Ultimul act aditional expira pe 15 decembrie 2016. Ce se intampla daca nu semnez urmatorul act aditional? Mentionez ca in contractul individual de munca sunt doua clauze: 1. Perioada de preaviz in cazul concedierii este de 20 de zile lucratoare; 2.Perioada de preaviz in cazul demisiei este de 30 de zile lucratoare.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:59, 9 Decembrie 2016
Daca nu semnati urmatorul aditional, ramaneti fara job.

Contractul de munca va inceta la 15 decembrie. Preavizul ar fi fost necesar doar daca una dintre parti dorea incetarea raporturilor de munca inainte de termenul mentionat anterior.
Daca nu semnati actul aditional de prelungire a duratei c.i.m., acesta va inceta de drept la data de 15 decembrie.

In acest caz,puteti beneficia de indemnizatia de somaj.

... 2.Perioada de preaviz in cazul demisiei este de 30 de zile lucratoare. ...

Aveti functie de conducere?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare demisie DrThrax2010 DrThrax2010 daca eu am semnat un act aditional de prelungire de 3 luni .. si nu am nici un act la mine .. pot sa plec fara preaviz ?? (vezi toată discuția)
Act aditional cursuri calificare Razvan.s Razvan.s Buna ziua, Se da urmatoarea situatie: Sunt angajat pe perioada determinata de 3 luni, iar firma deja m-a trimis la un curs de calificare. In urma acestui ... (vezi toată discuția)
Contract de munca Diana1809 Diana1809 Bună seara tuturor! Am o problema si sper să mă puteți ajuta! Am semnat un contract de munca pentru o perioada de o luna care expira peste 2 zile. Acum ... (vezi toată discuția)