am si eu o nelamurire....la noi in bloc sunt garsoniere pe partea stanga apartamente cu 2 camere pe centrul palierului si apartemanete cu 3 camere pe partea dreapta a scarii....deci pe aceeasi scara sunt garsoniere apartamente 2 camere si 3 camere.....pe casa scarii este doar un calorifer care functioneaza la parter si a carui plata intra la "parti comune"....numai ca am descopertit ca si caloriferele din baile apartamentelor cu 3 camere sunt trecute tot la parti comune.....cei din apartamentele cu 3 camere ne avand la baie repartitor... pe motiv ca este"defect de proiect"( daca cel de la apartamentul cu 3 camere ar inchide caloriferul de la baie atunci cei de deasupra lui nu ar mai avea caldura la caloriferul din baie...) intrebarea este daca este inregula aceasta incadrare....? ce se poate face si unde sa ma adresez? sincer mie nu imi pare normal si nici macar logic sa platesc caldura vecinului la "parti comune" pai pot sa ma duc sa ma incalzesc si eu la el in baie?
l-a cele discutate mai sus.....am si eu o nelamurire...sotia mea a nascut pe 29 oct.2010 si a facut cerere ptr ajutor de nastere conform CCMN...intrebarea este in mare care ar cam trebui sa fie cuantumul acelui ajutor? cum pot verifica daca ceea ce primesc este acordat in mod corect? si in cazul unui refuz de acordare ce pot face?
da mai are un frate......bunica nu a facut decat sa treaca in aceea hartie dreptul ei ...mie si atat....
si cu scuzele de riguare eu tot nu inteleg ....cum se "raporteaza"? mai pe clar......se vor duce la succesiune au nevoie si de mine sa merg si eu sau actul meu nu ii inpiedica sa faca succesiunea....?
salut ma numesc titu...am 28 de ani si am si eu cateva intrebari.....1.am o hartie din 1997 intre bunica mea si mama(reprezentant legal) hartie inregistrata la primarie ..intocmita de primarul din vremea respectiva...are stampila primariei si numar de inregistrare......in respectiva hartie ,,,,bunica imi trece ca donatie partea ei ce ii revine din casa pe care la randul ei a mostenit-o de la socrii ei..... este valabila hartia? acum bunica a decedat si trebuie facuta succesiunea....eu am vreun drept?