avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Activitate gogudany

Activitate gogudany

Răspuns la discuția Probleme cu Pensia Alimentara
Multumesc ptr.sfat!
Va multumesc pentru raspuns!In legatura cu medierea nu am fost citat s-au instiintat de fosta in vedere-a aceste-ia?am vb cu ea si mi-a spus ca obligatia me-a este de-a platii pensia si ca ea nu are nici o detorie fata de mine in legatura cu leasingul! nu o intereseaza acum ce-am discutat inainte de-a impartii casa ,a vrut sa fie sigura ca optine casa si apoi sa ma de-a in judecata pentru pensie! Eu pot s-o dau in judecata ca mi-a scos copilul din tara fara acordul meu,printr-o procura facuta parintiilor ei,fara acordul meu?si pentru ca aceasta si-a parasit coplilul incredintat ei ,plecand in Italia din noembrie 2012 si la lasat la parinii ei?Daca ar trebuii sa-i platesc pensia alimentara in aceasta perioada eu nu ave-am cui?comform legii eu cred ca pensia se plateste mame-i si nu soacre-i? nu si-a facut un cont bancar in care sa-i pot vira pensia ?a vrut sa treaca timpul ,sa-si vada interesul cu casa pe care n-o merita?apoi sa ma de-a in judecata!Sunt un tata sufletist care imi ador copilul,dar aceasta femeie m-a distrus din multe puncte de vedere!am convetuit timp de 10 ani alaturi de ea ,timp in care am trait un cosmar! va multumesc pentru ajutor!
Va multumesc!
O zi placuta va doresc!
Buna ziua!
Am o problema cu fosta sotie?Avem o fetita de 6 ani si jumatate si am fost dat in judecata de aceasta pentru recuperarea pensiei alimentare din noembrie 2012 pana in prezent!Pensia este de 125 lei lunar,mentionez ca pensia nu am platit-o din cauza fostei,pentru ca aceasta imi datoreaza suma de 950 euro,suma ce a fost achitata de mine unei firme de leasing plus cheltuielile unui executor judecatoresc.In 2010 am achizitionat cu banii mei pe numele fostei un autoturism in leasing,in septembrie 2010 aceasta a parasit caminul conjugal cu tot cu autoturismul,in febroarie2011 ne-am divortat si a predat autoturismul firmei de leasing cu datori restante a facturilor,la numai 5 luni am fost somat de un executor sa achit suma de 4.700lei, eu avand calitatea de garant in dosarul de leasing,fosta nu a mai vrut sa-si plateasca facturile masinii.Am fost la executor si am convenit sa-i platesc cate 100euro pe luna plus cheltuielile de executor.In Noembrie 2012 fosta si-a schimbat domiciliul la Suceava din Bucuresti,dupa care a plecat in Italia lasand fata mame-i ei in grija,in Februarie 2014 am impartit apartamentul cu aceasta pe cale amiabila si am convenit cu ea ca suma achitata de mine firmei de leasing sa se scada din contul pensiei neachitate,in martie am primit citatie ca sunt dat in judecata pentru recuperarea pensie!Ce pot face acum?pot sa dovedesc instantei ca nu sunt rau platnic si ca am a avut mai multa contributie fata de copil decat ea?mentionez ca am vizitat copilul de 4- 5 la Suceava,am dus-o de 4 ori la mare pe fetita,ii trimit pachete la 2-3 luni,vorbesc zilnic la tel.cu aceasta,i-ar cu toate aceste-a fosta numi respecta programul de vizita a copilului,nu ma lasa sa merg la parinti ei s-o vad pe fata,a restictionat apelul meu pe telefonul copilului,telefon cumparat de mine prin abonament lunar timp de 2 ani si tableta ,suma lunara de 150 lei , abonament ce il platesc copilului.Crede-ti ca am sanse sa nu fiu obligat sa platesc pensia din urma?Ce va spune instanta de aceasta situatie?Va multumesc pentru timpul acordat si raspuns!
Răspuns la discuția partaj
Multumesc!
O zi placuta va doresc!
Răspuns la discuția partaj
Multumesc!
Discuție partaj
Buna dimineata!
Am o intrebare? Fosta sotie pleaca din tara si nu am facut partajul cu aceasta,partajul se poate face si in lipsa ei?s-au se poate prescrie dupa o perioada?Mentionez ca sunt divortat de 2 ani aproape si avem un apartament, in care eu locuiesc.In toata aceasta perioada eu platesc toate cheltuielile casei,pe aceasta nu o intereseaza!
sotul meu a inaintat divortul in 28.05. 2012,la prima infatisare nu m-am prezentat pentru ca eram cu copilul meu de 2 ani la parintii mei,dupa 2 luni de zile sotul meu a venit la parintii mei in provincie cu avocata lui si un politist,acestia mi-au adus la cunostinta ca au asupra lor o sentinta civila pronuntata de judecatoria sect.5 buc.in dosarul civil,acestia au venit cu scopul de a-mi lua copilul de la mine,au avut dreptul sa-mi ia copilul?
Răspuns la discuția Intrebare?
Va multumesc!
Răspuns la discuția Intrebare?
Va multumesc!