avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Intrebare?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Intrebare?

Buna seara!
Am o intrebare,pot sa-i platesc pensia minorului intr-un cont deschis pe numele aceste-ia, fara ca fosta sotia sa-i ridice?constituie o infractiune aceasta?deoarece aceasta face plati cu cardul pentru achitarea unor lucruri (cumpara haine pentru ea),eu am dovada de desfasurator al cardului!
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: gogudany , utilizator 21:27, 24 Mai 2011
Da,puteti sa-i platiti si intr-un cont de card. In fond banii trebuie sa ajunga undeva la mama, iar daca ajung in mana ei, sau pe cardul ei, tot aia este. Important este sa aveti cum sa faceti dovada ca i-ati trimis mamei.
dvs aveti obligatia de a plati acea pensie alimentara.
daca aveti certitudinea ca minorul nu este ingrijit corespunzator atunci trebuie sa luati masuri.
mama se poarta ca si un administrator-ia de aici plateste dincolo,din banii trimisi de dvs isi cumpara haine ori plateste telefonul,cu banii dansei cumpara haine si mancare copilului ...asta e.
singurul lucru pe care ati putea sa-l faceti este acela sa deschideti un cont si sa conveniti cu fosta sotie sa nu se atinga de acei bani.
sa fie ceva de gen bursa.
Va multumesc!
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau să depun pensia de întreținere într-un cont bancar al minorului, blocat până la majorat. sunt bănci care oferă această posibilitate? ContSters332562 ContSters332562 Buna ziua,. Doresc sa stiu daca exista posibilitatea de a deschide un cont bancar pe numele unui minor, cont in care sa-i pot pune pensia de intretinere. ... (vezi toată discuția)
Este legal sa foloseasca fosta sotie pensia alimentara pentru ... MoisanMarcel MoisanMarcel Este legal sa foloseasca fosta sotie pensia alimentara pentru asi plati facultatea ???Am probe ,bonul . (vezi toată discuția)
Obligatie intretinere copil Jan9001 Jan9001 Buna dimineata, Am citit in codul civil articolele care se refera la dreptul familiei dar nu cunosc practica in instanta, cum se aplica. Am nevoie de niste ... (vezi toată discuția)