sotul meu a inaintat divortul in 28.05. 2012,la prima infatisare nu m-am prezentat pentru ca eram cu copilul meu de 2 ani la parintii mei,dupa 2 luni de zile sotul meu a venit la parintii mei in provincie cu avocata lui si un politist,acestia mi-au adus la cunostinta ca au asupra lor o sentinta civila pronuntata de judecatoria sect.5 buc.in dosarul civil,acestia au venit cu scopul de a-mi lua copilul de la mine,au avut dreptul sa-mi ia copilul?
Daca instanta a decis ca domiciliul minorului este la tata, da, au dreptul de a lua copilul.
Verificati pe www.portal.just.ro la judecatoria ultimului domiciliu daca s-a dat o decizie finala.
Oricum, pentru punerea in aplicare a sentintei au nevoie de un executor judecatoresc.
Puteti ataca hotarirea insa trebuie sa dovediti faptul ca nu ati fost citata legal si nu vi s-a comunicat legal hotarirea, respectiv ca nu ati locuit acolo unde v-a fost expediate citatia si sentinta.
Executor judecatoresc
marfan
Buna ziua,
Am o sentinta de retrocedare din partea statului a unui teren, pe care insa cineva si-a construit o casa.
Cum nu vreau sa ma complic cu evacuare ... (vezi toată discuția)