avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... DIVORT CU MINOR DE 2 ANI!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

DIVORT CU MINOR DE 2 ANI!

sotul meu a inaintat divortul in 28.05. 2012,la prima infatisare nu m-am prezentat pentru ca eram cu copilul meu de 2 ani la parintii mei,dupa 2 luni de zile sotul meu a venit la parintii mei in provincie cu avocata lui si un politist,acestia mi-au adus la cunostinta ca au asupra lor o sentinta civila pronuntata de judecatoria sect.5 buc.in dosarul civil,acestia au venit cu scopul de a-mi lua copilul de la mine,au avut dreptul sa-mi ia copilul?
Ultima modificare: Marți, 17 Iulie 2012
gi-jane2, moderator
Daca instanta a decis ca domiciliul minorului este la tata, da, au dreptul de a lua copilul.
Verificati pe www.portal.just.ro la judecatoria ultimului domiciliu daca s-a dat o decizie finala.
Oricum, pentru punerea in aplicare a sentintei au nevoie de un executor judecatoresc.
Puteti ataca hotarirea insa trebuie sa dovediti faptul ca nu ati fost citata legal si nu vi s-a comunicat legal hotarirea, respectiv ca nu ati locuit acolo unde v-a fost expediate citatia si sentinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Respingere hotarare de divort ioamunt ioamunt Buna ziua din nou, Am depus marti (05.08.2008) hotararea de divort pt legalizare (definitiv si irevocabil, fara titlu executoriu). Toate actele conform ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc marfan marfan Buna ziua, Am o sentinta de retrocedare din partea statului a unui teren, pe care insa cineva si-a construit o casa. Cum nu vreau sa ma complic cu evacuare ... (vezi toată discuția)
Abandon de familie - actiune civila respinsa lolo0112 lolo0112 intr-un proces de abandon de familie pt neplata pensiei de intretinere, m-am constituit parte civila cu suma restanta la pensia de intretinere. prin sentinta, ... (vezi toată discuția)