avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1799 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters183062

Activitate ContSters183062

in urma unei plangeri depuse la politie pt neplata pensiei de intretinere sa intocmit un dosar pt cercetari,care a fost inaintat parchetului dr tr severin unde a fost tinut 9 luni de zile fara nici un rezultat. am depus o plangere curtii de apel si dupa o saptamana am primit citatie ca dosarul ajunsese la judecatorie ca dosar penal. de atunci au avut loc 4 infatisari,dar la toate mi sa spus ca este lipsa de procedura. la dosar se afla toate actele necesare,fostul sot este stabilit in italia. va rog sami spuneti ce asi mai putea face sa se sfarseasca mai repede ca va spun sincer ca miau ajuns 3 ani sa umblu pe drumuri fara nici un rezultat sau sami spuneti la ce final sa ma astept.
Răspuns la discuția pensie de intretinere
de mai bine de 2 ani nu am primit nici un ban din pensia fetitei mele.De atunci am redeschis un nou dosar,care a fost la politie,apoi la parchet si de mai bine de 5 luni se afla la judecatorie ca dosar penal si mi se spune ca este lipsa de procedura. va rog spunetimi ce este de facut.
Răspuns la discuția pensie intretinere
VA MULTUMESC
Răspuns la discuția pensie intretinere
va rog sami spuneti mai detaliat ce inseamna INEP.VA MULTUMESC
Răspuns la discuția pensie intretinere
nu pot sa va raspund concret la aceasta intrebare
Răspuns la discuția pensie intretinere
nu se judeca de 2 ani ,in timpul asta a fost la politie ,procuratura si abia de 5 luni se judeca
Răspuns la discuția pensie intretinere
a fost efectuata citarea in strainatate de 4 ori,dar nu se primeste confirmarea
va rog frumos sa ma ajutati si pe mine la problema pe care o am,de mai bine de 2 ani fostul sot nu a mai trimis nici un ban din pensia fetitei mele.De atunci il citeaza :politia,tribunalul si parchetul,dar fara nici un raspuns.
in urma cu 3 ani l-am dat in judecata pe fostul meu sot pt marirea pensiei de intretinere a fetitei mele. Tribunalul a dat o hotarare prin care la obligat la plata sumei,dar acesta nu sia indeplinit obligatiile. Am depus o plangere la politie,unde sa intocmit un alt dosar,s-au facut cercetarile necesare,dupa care a fost inaintat Parchetului,unde a stat 9 luni fara nici o solutie. Cu 5 luni in urma a fost inaintat Judecatoriei,unde se afla ca dosar penal,pana in prezent au avut loc 4 infatisari,iar de fiecare data mi sa spus ca este lipsa de procedura. Tin sa precizez ca fostul sot este stabilit in Italia cu acte in regula,iar la dosar se afla toate actele necesare.Va rog sa-mi spuneti ce este de facut.
va rog sa ma ajutati cu un raspuns.De 3 ani ma judec pt dreptul fetitei mele,de la civil am ajuns la penal,au avut loc 4 infatisari si mi se spune acelasi lucru:lipsa de procedura.Spuneti-mi va rog ce este de facut?