avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie intretinere

va rog frumos sa ma ajutati si pe mine la problema pe care o am,de mai bine de 2 ani fostul sot nu a mai trimis nici un ban din pensia fetitei mele.De atunci il citeaza :politia,tribunalul si parchetul,dar fara nici un raspuns.
Cel mai recent răspuns: ContSters183062 , utilizator 19:01, 2 Ianuarie 2011
Probabil ca nu mai are acelasi domiciliu cunoscut de dvs.,politie,judecatorie,etc.Lipsa de procedura.
Formulati o cerere catre Directia de Evidenta Informativa a Persoanei locala si solicitati sa vi se comunice unde figureaza ultimul domiciliu al sotului dvs.
Indicati- datele de stare civila si ultimul domiciliu cunoscut
De fapt acest lucru il pot face si organele politie in vedere solutionarii cu celeritate a plangerii penale
Ca persoana fizica,nu este indreptatita sa ceara asa ceva.Doar in cazul unui proces judecatoresc,prin instanta,sau in cazul unei plangeri,prin organele de politie.
Justitifica cu un certificat de grefa care atesta ca actiunea este pe rol,necesitatea relatiilor pentru aflarea domiciliului paratului.
din cate stiti, bunuri are pe numele lui pt a putea fi executat silit?

Alte discuții în legătură

Divort-domiciliu necunoscut parit alexa-rozi alexa-rozi Am si eu o intrebare va rog daca ma poate ajuta cineva.Am intentat actiune de divort si am trecut domiciliul sotului la adresa actuala la care locuiesc ... (vezi toată discuția)
Citare la domiciliul aflat prin directia pentru evidenta persoanelor? justice123 justice123 Buna ziua. Nu stiu care este adresa de domiciliu a unei persoane, ci adresa unei proprietati imobil al acestei persoane. Doresc sa cer instantei sa ... (vezi toată discuția)
Caut o persoana george florescu george florescu din 2009 decembrie nu mai stiu nimic despre existenta ei se numeste florescu maria magdalena nascuta in judetul calarasi la data de 29 septembrie 1951 numele ... (vezi toată discuția)