avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie intretinere

in urma cu 3 ani l-am dat in judecata pe fostul meu sot pt marirea pensiei de intretinere a fetitei mele. Tribunalul a dat o hotarare prin care la obligat la plata sumei,dar acesta nu sia indeplinit obligatiile. Am depus o plangere la politie,unde sa intocmit un alt dosar,s-au facut cercetarile necesare,dupa care a fost inaintat Parchetului,unde a stat 9 luni fara nici o solutie. Cu 5 luni in urma a fost inaintat Judecatoriei,unde se afla ca dosar penal,pana in prezent au avut loc 4 infatisari,iar de fiecare data mi sa spus ca este lipsa de procedura. Tin sa precizez ca fostul sot este stabilit in Italia cu acte in regula,iar la dosar se afla toate actele necesare.Va rog sa-mi spuneti ce este de facut.
Cel mai recent răspuns: ContSters183062 , utilizator 18:06, 2 Ianuarie 2011
nimic. continuati sa participati la procesul penal aflat in curs de judecata.
participati la dosar.urmeaza ca citarea sa se efectuie in strainatate, procedura aceasta fiind destul de grea.
a fost efectuata citarea in strainatate de 4 ori,dar nu se primeste confirmarea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt parte vatamata intr-un proces penal Denisa_Maria Denisa_Maria Buna ziua.In urma cu foarte mult timp l-am dat in judecata pe fostul sot pt marirea pensiei de intretinere.Tribunalul a dat o hotarare prin care il obliga la ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere ContSters183062 ContSters183062 in urma unei plangeri depuse la politie pt neplata pensiei de intretinere sa intocmit un dosar pt cercetari,care a fost inaintat parchetului dr tr severin unde ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei pentru minora ContSters183981 ContSters183981 Am divortat in 2004,minora a ramas in grija mea iar fostul sot a fost obligat la plata sumei de 60 lei lunar.Cu aproximativ 3 ani in urma l-am dat in judecata ... (vezi toată discuția)