avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie de intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie de intretinere

va rog sa ma ajutati cu un raspuns.De 3 ani ma judec pt dreptul fetitei mele,de la civil am ajuns la penal,au avut loc 4 infatisari si mi se spune acelasi lucru:lipsa de procedura.Spuneti-mi va rog ce este de facut?
Cel mai recent răspuns: ContSters183062 , utilizator 12:25, 3 Ianuarie 2011
Sunt prea putine date ca sa putem sa ne dam seama de speta, dati mai multe amanunte.
de mai bine de 2 ani nu am primit nici un ban din pensia fetitei mele.De atunci am redeschis un nou dosar,care a fost la politie,apoi la parchet si de mai bine de 5 luni se afla la judecatorie ca dosar penal si mi se spune ca este lipsa de procedura. va rog spunetimi ce este de facut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie intretinere ContSters183062 ContSters183062 va rog frumos sa ma ajutati si pe mine la problema pe care o am,de mai bine de 2 ani fostul sot nu a mai trimis nici un ban din pensia fetitei mele.De atunci ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere ContSters183062 ContSters183062 in urma cu 3 ani l-am dat in judecata pe fostul meu sot pt marirea pensiei de intretinere a fetitei mele. Tribunalul a dat o hotarare prin care la obligat la ... (vezi toată discuția)
Sunt parte vatamata intr-un proces penal Denisa_Maria Denisa_Maria Buna ziua.In urma cu foarte mult timp l-am dat in judecata pe fostul sot pt marirea pensiei de intretinere.Tribunalul a dat o hotarare prin care il obliga la ... (vezi toată discuția)