avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Activitate Gabitza88

Activitate Gabitza88

Răspuns la discuția SNG 2011
aveti habar cand se va sti nr exact al locurilor/judete? la inm de obicei se afiseaza cate locuri sunt indisponibilizate in instante/parchete pt anul respectiv. aici fiind de 6 luni cursurile pt cei cu studii juridice, nu ar trebui sa se afiseze si locurile?
tot secretul greutatii este ca sunt 100 de intrebari, relativ putin timp la dispozitie sa le citesti de 2 ori si sa gandesti raspunsul si faptul ca pot fi mai multe variante de raspuns. e foarte usor sa gresesti raspunsurile...mai usor decat pare la prima vedere. totusi nu e imposibil. toata chestia e sa inveti dumnezeieste materia din bibliografie
Răspuns la discuția SNG 2011
unde se poate vedea lista instantelor si parchetelor unde sunt posturi libere dupa absolvirea sng?
pai castigator este 100%. Cica poate veni un telefon de la bucuresti in orice moment pt a semna contractul. ce nu inteleg eu care poate fi termenul maxim de la anuntul respectiv prin care am fost declarati castigatori si pana la semnarea contractului?
6 luni, 1 an sau mai mult?
e posibil sa nu mai vina deloc?
prea multe detalii nu pot da, din motive de confidentialitate
george, as fi curioasa cat timp poate dura semnarea contractului? au trecut deja 6 luni de la declararea castigatoare a proiectului
Buna seara

O intrebarea as adresa celor care pot sa raspunda cu certitudine. O firma, X, a castigat recent, in noiembrie 2010, o finantare nerambursabila pentru un proiect. E vorba de cca. 500.000 euro, dar nu vin banii. Pana in prezent Bucurestiul tot amana semnarea contractului si transferul banilor in cont pe motivul ca e criza de personal si se lucreaza foarte incet. Banuim ca ar fi vorba defapt de alocare pe culori politice.
Cat credeti ca mai poate dura?
In mod normal, in cat timp se pot vira banii si trebuie sa inceapa implementarea proiectului?
Astept parerea celor care ar putea spune ceva intelept.
Multumesc.
GMP
Răspuns la discuția inm 2
in regulament scrie ca trebuie sa fii licentiat in drept, fara a se specifica ce forma de invatamant. asa ca...
Răspuns la discuția Ce recomandati?
daca vrei neaparat codul comentat, atuci ia primul. dar eu sincer cred ca e suficient codul simplu, din colectia BECK, cele LA ZI. sunt cele mai utilizate. mie personal imi plac mult
Răspuns la discuția examen ptr grefieri
Eu sunt studenta la drept si am un coleg de faculta care e grefier de un an si cateva luni la Tribunal. ia in mana 1400 lei, fiind grefier cu studii medii. Face acum facultatea de drept ca sa dea examen in magistratura.