avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Ce recomandati?
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Ce recomandati?

Codul Penal Comentat volumul I:
[ link extern ] /

sau

Codul Penal Adnotat:
[ link extern ] /

Precizez ca ma intereseaza doar pentru partea de Penal General (nu intentionez deocamdata sa cumpar vol II la Codul Penal Comentat de Basarab, Mateut et co.)
Prin urmare nu iau in calcul argumentul ca cel Adnotat are si Penal General si Penal Special impreuna la un pret similar cu vol. I din celalalt.

Astept sugestiile voastre.
Cel mai recent răspuns: Gabitza88 , utilizator 10:51, 9 Mai 2011
daca vrei neaparat codul comentat, atuci ia primul. dar eu sincer cred ca e suficient codul simplu, din colectia BECK, cele LA ZI. sunt cele mai utilizate. mie personal imi plac mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doctrina inm 2012-2013 codeck codeck Buna ziua! Intentionez sa dau la INM in 2013 si m-ar interesa sa stiu cam de pe ce materiale trebuie sa invat la Penal, Civil si proceduri. Cum la ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Florin streteanu tratat de drept penal, vol. ii? ContSters181736 ContSters181736 Exista asa ceva? Eu am volumul I insa acesta trateaza doar prima parte a Codului Penal - Partea generala. Consider ca ar fi util sa invatam penalul dupa ... (vezi toată discuția)