avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Doctrina INM 2012-2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Doctrina INM 2012-2013

Buna ziua!

Intentionez sa dau la INM in 2013 si m-ar interesa sa stiu cam de pe ce materiale trebuie sa invat la Penal, Civil si proceduri. Cum la 1.09.2012 intra in vigoare NCPC aici nu astept un raspuns clar insa daca mi-ati spune ceva legat de celelalte materii as fi recunoscator. Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: ContSters262049 , utilizator 12:26, 30 August 2012
Vezi www.avocatnet.ro/content/for...

Pentru restul nu stiu ce a aparut, din punct de vedere doctrinar. La civil, astea au aparut, in mare. Succes.
Buna,

Intentionez si eu sa dau admiterea in 2013 si eram curioasa daca voi respectati intocmai tematica de pe site-ul INM sau invavatati cam tot din carti ca eu m-am ametit in Succesiuni la Stanciulescu ;)).

Mersi
In general, cei care intentioneaza sa sustina examenul anul urmator, invata tematica anului in curs. Acum, ca mai apare sau nu, ceva in plus fata de ce au invatat ei, nu cred ca e o problema. Da, se respecta tematica pentru examenul precedent. Incearca si pe Deak , la Succesiuni, poate ti se pare mai accesibil decat Stanciulescu. Pentru putin:)
Suces.
Ultima modificare: Joi, 23 August 2012
ContSters262049, utilizator
BSI a scris:

Buna,

Intentionez si eu sa dau admiterea in 2013 si eram curioasa daca voi respectati intocmai tematica de pe site-ul INM sau invavatati cam tot din carti ca eu m-am ametit in Succesiuni la Stanciulescu ;)).

Mersi


Problematica ridicata ma framanta si pe mine. In ce ma priveste am renuntat la incercarea de a absorbi integral materia, parandu-mi-se contraproductiv. Eu unul, de ceva vreme, invat pe baza de conspecte si incerc sa gasesc un raport optim cantitate/calitate.

@codeck - intrarea in vigoare a NPCC a fost amanata la 1.02.2013. In rest pe la civil a aparut doctrina si parca am vazut si ceva penal. Pentru NPCC eu astept codul adnotat de Boroi.
Ultima modificare: Luni, 27 August 2012
OvidiuDanut, utilizator
OvidiuDanut a scris:

[. Pentru NPCC eu astept codul adnotat de Boroi.


Despre care Cod faci vorbire? Ms.

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 20011 iuliacrissy iuliacrissy Buna ziua! As avea nevoie de niste informatii privind examenul de admitere in INM(Magsitaratura).Eu sunt din Cluj si am inteles ca difera un pic ceea ce cere ... (vezi toată discuția)