avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Activitate daneza_eu

Activitate daneza_eu

Întrebarea este alta: dacă sunt obligata sa duc medical și la al doilea angajator, atâta timp cât eu nu vreau...

eu lucrez full time , iar aici am depus medicalul, iar la part time nu am depus medical,pt ca lucrez la cei part time. Este vreo problema? am contract la ambele firme.
Răspuns la discuția carti de munca
as dori sa ajung si eu aici Directia de Munca si Protectia Sociala Bucuresti s-a mutat in str. Ion Campineanu, nr.20 (langa B1TV),dar nu stiu exact cum,ma puteti ajuta?ce mijloc de transport circula pe acolo?va multumesc

uscatoria unui bloc nu o pot folosi toti locatarii?

buna ziua. blocul in care locuiesc are uscatorie pentru care platim fiecare locatar. unde as putea sa fac o reclamatie si ce ar trebui sa scriu in ea deoarece administratorul blocului nu vrea sa ne lase sa o folosim. eu am mare nevoie pentru a usca rufele deoarece nu am balcon si locuim trei persoane intr-o garsoniera. va multumesc

dar catre asociatie nu pot sa fac o sesizare?si daca nu va suparati cum ar trebui sa sune?
o foloseste presedintele,administratorul si inca cineva din comitet
uscatoria o folosesc pentru depozitarea lucrurilor personale nefolosibile momentan
uscatoria unui bloc nu o pot folosi toti locatarii?

buna ziua. blocul in care locuiesc are uscatorie pentru care platim fiecare locatar. unde as putea sa fac o reclamatie si ce ar trebui sa scriu in ea deoarece administratorul blocului nu vrea sa ne lase sa o folosim. eu am mare nevoie pentru a usca rufele deoarece nu am balcon si locuim trei persoane intr-o garsoniera. va multumesc

Răspuns la discuția scoatere copil minor din tara
imi mai trebuie si pasaport?
buna ziua. am si eu o intrebare:copilul meu are 17 ani si am dori sa plecam la greci.as dori sa stiu daca ii trebuie pasaport si daca il pot scoate din tara cu sentinta judecatoreasca prin care imi este incredintat. va multumesc