avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... scoatere copil minor din tara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

scoatere copil minor din tara

buna ziua. am si eu o intrebare:copilul meu are 17 ani si am dori sa plecam la greci.as dori sa stiu daca ii trebuie pasaport si daca il pot scoate din tara cu sentinta judecatoreasca prin care imi este incredintat. va multumesc
Cel mai recent răspuns: flacara , utilizator 19:55, 24 Ianuarie 2011
da, se poate cu hotararea avand formula definitiva pe ea ( inca din 2005!):).
imi mai trebuie si pasaport?
da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate scoate un copil minor trecut pe numele tatalui fara acordul lui? regizor regizor Buna ziua...Am si eu o intrebare...As dori sa aflu cum pot merge impreuna cu copilul care este minor in alta tara...coplul fiind trecut pe numele tatalui ... (vezi toată discuția)
Plecare din tara sorif sorif Eu sunt divortata, fetita, in varsta de 6 ani este prins sentinta de divort, in ingrijirea mea. In sentinta nu este stipulat programul de vizitare, intrucat, ... (vezi toată discuția)
Cum poate trece vama un minor corina0 corina0 as dori sa stiu si eu cum poate un copi de 17 ani sa iese din tara cu sora mai mare , aceasta fiind majora, iar parintii fiind divortati , copii incredindati ... (vezi toată discuția)