avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Activitate miky02009

Activitate miky02009

:strong:Buna ziua
Locuiesc intr-un bloc din care fac parte 17 familii.
La parter este o garsoniera, proprietate privata a unui cetatean roman stabilit in USA dar care este reprezentat de catre un prieten pe baza de procura .Pana aici nimic anormal ...numai ca acest individ ,in momentul in care a devenit proprietari , cu drepturi depline si-a renovat garsoniera O.K....si a montat centrala de apartament (produce caldura ,apa calda) ,alimentandu-se cu gaze direct din conducta noastra .Problema majora: NU si-a facut bransament separat de noi in vederea contorizarii individuale
Va rog , daca puteti sa ne spune-ti institutia unde ne putem adresa cat mai urgent pentru a elimina acest abuz grosolan
Va multumesc cu multa stima si respect
O zi buna
Discuție CASS
Buna ziua
Despre ce este vorba
Mama mea in varsta de 82 de ani a fost si este casnica mai bine zis nu avut si nu are nici un venit fiind intretinuta de catre tatal meu in calitate de sot si pensionar.Am inteles ca orice cetatean al Romaniei este obligat sa aiba asigurare de sanatate , ca atare am intocmit dosarul necesar cu toate actele necesare dar ion momentul depunerii s-a constat ca , conform adeverintei de venituri (pe ultimii 5 ani), eliberata de catre adm. financiara sector 6, pe raza careia locuieste mama mea, reiese ca avut un venit de 1414 ron din vanzarea unor titluri de proprietate si este asfel ,in anul 2005.Care este intrebarea mea : Daca dumneaei plateste cass la acest venit este obligata sa plateasca lunar , de acum incolo cass la nivelul salariului minim pe economie de la data respectiva s-au poate deveni coasigurat beneficiind asfel de asigurarea tatalui meu...
Multumesc
buna-ziua
In anul 2008 ,un proprietar din imobilul in care locuiesc a gasit o portita si anume : demisia presedintelui asociatiei de proprietari si administrator fara atestat, a facut o cerere la tribunal(dansa are 75 de ani si a lucrat in justitie 42 de ani) si a obtinut printr-o hotarare judecatoreasca presidentia asociatiei de proprietari. De atunci dansa si-a atribuit absolut intreaga putere de a administra acest condominiu respectand legea 230/2007 dupa speculativa dumneaei interpretare.Consideram ca ne incalca flagrant atat drepturile de proprietari cat si de locatari.Enumeram cateva din abuzuri:
Nu a convocat si nici nu vrea , sa faca sedinta ,cel putin in primul trimestrul al anului in curs , pentru a ne da posibilitatea sa alegem un presedinte competent .Este vointa ,in proportie de 99 % a proprietarilor din acest condominiu
Incepand cu luna mai a anului 2010 ,fara a prezenta nici macar o oferta nu mai spunem de un deviz ne obliga sa platim in jur de 2800ron de apartament pentru inlocuire acoperis (constituie Fond de reparatii..O.K...) dar in acelasi timp efectuaza reparatie acoperis in luna noiembrie 2010 in valoare de 3600ron pe care ia bagat la plata cote intretinere pe luna octombrie 2010.............
Va rugam sa ne invatat-ti un procedeu legal si cat mai putin durabil
Multumim anticipat