avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Abuzuri proprietar
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Abuzuri proprietar

:strong:Buna ziua
Locuiesc intr-un bloc din care fac parte 17 familii.
La parter este o garsoniera, proprietate privata a unui cetatean roman stabilit in USA dar care este reprezentat de catre un prieten pe baza de procura .Pana aici nimic anormal ...numai ca acest individ ,in momentul in care a devenit proprietari , cu drepturi depline si-a renovat garsoniera O.K....si a montat centrala de apartament (produce caldura ,apa calda) ,alimentandu-se cu gaze direct din conducta noastra .Problema majora: NU si-a facut bransament separat de noi in vederea contorizarii individuale
Va rog , daca puteti sa ne spune-ti institutia unde ne putem adresa cat mai urgent pentru a elimina acest abuz grosolan
Va multumesc cu multa stima si respect
O zi buna
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 17:24, 3 Februarie 2011
La asociatia de proprietari de care apartineti si la E.O.n. Gaz.
La furnizorul de gaze al dv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema radet netya netya in urma pierderilor de apa calda inregistrate in centrala termica si a verificarilor efectuate s-a constatat ca teva generala de alimentare de apa calda a ... (vezi toată discuția)
Debransare apa rece alexandra-alex alexandra-alex Buna seara, as vrea sa stiu daca un apartament, care s-a debransat de la apa rece de la asociatie si care are centrala montata, mai poate pastra apa calda din ... (vezi toată discuția)
Numar de persoane trecute la intretinere - punct de lucru bats bats Am un pct de lucru la parterul unui imobil Care este nr de persoane pe care trebuie sa-l inregistrez la asociatie avand in vedere ca toti angajatii mei sunt ... (vezi toată discuția)