sunt angajata la penny market si mai nou suntem obligati de unii adjuncti sa prestam ore suplimentare fara a fi platiti mai mult de exemplu duminica suntem pontati 8 ore dar stam 10 sau 11 ore la locul de munca .si se intimpla tot mai des .#-oNu mar deranja daca ar fi platite aceste ore.Unde as putea reclama acest abuz fara a-mi dezvalui identitatea.
lucrez la un Penny Market .
dupa cum stiti ,presupun,exista mistery shopper care raporteaza la conducere daca este satisfacut ca ,client de activitatea noastra.
de unde stim ca acest client raporteaza exact ce a constatat sau o infloreste.
Deoarece primim backfeeduri ceea ce nu coreleaza cu realitatea.
Sau ei isi primesc banii daca raportaeza negativ?
In plus inspectorul zonal ne ameninta ,verbal bineinteles ,ca daca se pica urmatorul test indiferent cine greseste ne ia tichetele de masa la tot personalul.
Este legal asa ceva plus ca ne trage si impozit dupa ele
Ce se poate face?
sunt vanzatoare la un penny market si mai nou se practica trimiterea casierelor dintr-o filiala in alta.Eu lucrez in Tirnaveni si se vrea deplasarea mea la Miercurea Ciuc pt o perioada de 12 zile .In contractul colectiv de munca scrie ca daca refuz ei nu au dreptul sa ma dea afara,dar imi spune sa imi dau demisia ...amenintarea este verbala deci nu am in scris rog un raspuns urgent ce drepturi am#-o