avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... tichete de masa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

tichete de masa

lucrez la un Penny Market .
dupa cum stiti ,presupun,exista mistery shopper care raporteaza la conducere daca este satisfacut ca ,client de activitatea noastra.
de unde stim ca acest client raporteaza exact ce a constatat sau o infloreste.
Deoarece primim backfeeduri ceea ce nu coreleaza cu realitatea.
Sau ei isi primesc banii daca raportaeza negativ?
In plus inspectorul zonal ne ameninta ,verbal bineinteles ,ca daca se pica urmatorul test indiferent cine greseste ne ia tichetele de masa la tot personalul.
Este legal asa ceva plus ca ne trage si impozit dupa ele
Ce se poate face?
Cel mai recent răspuns: wera377 , utilizator 21:39, 22 Iunie 2011
Acoirdarea tichetelor de masa nu poate fi conditionata de indeplinirea corespunzatoare a artibutiilor.Ele nu pt fi retrase ca sanctiune disciplinara
multumesc pt raspuns,dar cum pot sa spun acest lucru inspectorului?
Exista o lege anume ce reglementeaza acest lucru?Unde pot sa apelez?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua,lucrez cu 4 ore într-un supermarket aparținând ... florinaandrei592@gmail.com florinaandrei592@gmail.com Bună ziua,lucrez cu 4 ore într-un supermarket aparținând unei firme de curățenie,vad postări prin care firma respectiva de curățenie face angajări ... (vezi toată discuția)
Va rog...un ajutor!!!! Laurentiu-Mihai Laurentiu-Mihai Sunt student si lucrez la un program part-time(4h/zi), de aprox 3 luni la un supermarket. Am fost angajat in baza unui contract de munca pe o perioada ... (vezi toată discuția)
Intrebare privind practicile angajatorului Benito Benito poate cineva sa ma indrume si pe mine privind anumite lucruri care se intampla la locul de munca care il am? in urma cu mai bine de o luna m-am angajat la o ... (vezi toată discuția)