sunt vanzatoare la un penny market si mai nou se practica trimiterea casierelor dintr-o filiala in alta.Eu lucrez in Tirnaveni si se vrea deplasarea mea la Miercurea Ciuc pt o perioada de 12 zile .In contractul colectiv de munca scrie ca daca refuz ei nu au dreptul sa ma dea afara,dar imi spune sa imi dau demisia ...amenintarea este verbala deci nu am in scris rog un raspuns urgent ce drepturi am#-o
Daca este o perioada de numai 12 zile, se poate vorbi despre o delegare. Pe perioada delegarii, salariatul are dreptul, pe langa drepturile salariale deja obtinute si la plata cheltuielilor de transport si cazare, precum si la o indemnizatie de delegare, in conditiile prevazute de lege sau de contractul colectiv de munca aplicabil (art. 44 Codul muncii). Delegarea poate fi DISPUSA de catre angajator (unilateral) pentru o perioada de max. 60 de zile si poate fi prelungita, cu acordul salariatului, cu cel mult 60 de zile.
Diurna
ciorel
Daca perioada deplasarii in spatiul intracomunitar depaseste 7 zile si ajunge la 90 zile calendaristice consecutive cum se calculeaza diurna si daca este ... (vezi toată discuția)
Delegatie
cret georgeta
Delegarea unui salariat la un alt loc de munca se face pentru cel mult 60 de zile , cu posibilitatea prelungirii,cu acordul salariatului,cu inca 60 de ... (vezi toată discuția)