avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 274 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ore suplimentare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ore suplimentare

sunt angajata la penny market si mai nou suntem obligati de unii adjuncti sa prestam ore suplimentare fara a fi platiti mai mult de exemplu duminica suntem pontati 8 ore dar stam 10 sau 11 ore la locul de munca .si se intimpla tot mai des .#-oNu mar deranja daca ar fi platite aceste ore.Unde as putea reclama acest abuz fara a-mi dezvalui identitatea.
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 08:51, 15 Septembrie 2011
Nu se poate da curs unei reclamatii anonime,potrivit legii.
Ultima modificare: Joi, 15 Septembrie 2011
andymaurul, utilizator
Incearca ia Inspectoratul teritorial de munca de care apartineti.
Se poate sesiza ITM care are obligatia pastrarii confidentialitatii, in caz de nerespectare inspectorul fiind sanctionat disciplinar (#-o), riscul petitionarului fiind ca angajatorul sa afle cine a facut sesizarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ore suplimentare in week-end fortate speed_1978 speed_1978 Este legal sa fii fortat sa prestezi ore suplimentare in cursul saptamanii si mai ales in week-end?adica de genul \\"daca nu vii iti scad salariul sau te dau ... (vezi toată discuția)
Carte munca adinaspiridon75@yahoo.com adinaspiridon75@yahoo.com unde pot reclama anonim ca nu mi se face carte de munca (vezi toată discuția)
Pastrarea confidentialitatii datelor petentului ClaudiaN ClaudiaN Din cate stiu in cazul unei sesizari la ITM, inspectorii care efectueaza controlul au obligatia pastrarii confidentialitatii datelor petentului. Vreau sa va ... (vezi toată discuția)