avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Activitate Increzutull

Activitate Increzutull

Răspuns la discuția incheiere contract munca
da patroana ma pus sa-mi scriu demisia cand i-am dat scrisoarea medicala dar eu am trecut articolul 61.c ca sa nu faca ea vreo ghidusie
buna ziua,sotia mea a lucrat un an la o firma si dupa ce aceasta a dat faliment a stat 3 luni acasa deoarece nu a gasit nimic de munca,acum lucreaza la o firma de trei luni jumatate si o sa-si dea demisia deoarece este aproape in luna 7 de sarcina si ai este foarte greu sa mai faca naveta si sa mai suporte programul de noapte,intrebarea noastra pentru dumneavoastra este : in ce conditii mai poate beneficia de indemnizatia de crestere a copilului ?????? Mentionez k a terminat facultatea anul trecut si inca nu a luat licenta,urmeaza sa o dea la vara si nu a beneficiat niciodata de indemnizatie de somaj?
sotia mea intra in saptamana 24 de sarcina ,lucreaza in ture de 24 /72 si a inceput sa aiba dureri deoarece sta pe un scaun inclusiv noaptea,am aflat ca se poate sa nu mai lucreze invocand art 63 litera c din codul muncii,intrebarea mea este ce este de facut daca patroana nu vrea sa-i aprobe demisia deoarece si salariile le da intarziate si dupa multe si repetate telefoane ????sau cum pot afla daca sa aprobat demisia sau sa merg la itm ?????
Discuție mostenire
in urma succesiuni dupa parinti eu si cu fratele meu am mostenit o casa in care locuim,tatal meu mai avea la tara un loc de casa 30 ari in urma cu 10 ani pe care nici in ziua de azi nu a facut actele ci doar o chitanta de mana,la succesiune notarul nu a vrut sa-l treaca deoarece a zis k nu e act chitanta de mana si a zis sa rezolvam cum putem cu acea bucatica de pamanat,fratele meu nu vrea sa platim impozitul restant si sa incercam sa-l vindem.
Intrebarea mea catre dumneavoastra este in ce conditii pot sa-i fac eu un act pe numele meu sau sal vand tinand cont ca persoana cu care tatal meu a facut chitanta de mana a murit,il pot vinde sau dona??????
Discuție vanzare teren
in urma succesiuni dupa parinti eu si cu fratele meu am mostenit o casa in care locuim,tatal meu mai avea la tara un loc de casa 30 ari in urma cu 10 ani pe care nici in ziua de azi nu a facut actele ci doar o chitanta de mana,la succesiune notarul nu a vrut sa-l treaca deoarece a zis k nu e act chitanta de mana si a zis sa rezolvam cum putem cu acea bucatica de pamanat,fratele meu nu vrea sa platim impozitul restant si sa incercam sa-l vindem.
Intrebarea mea catre dumneavoastra este in ce conditii pot sa-i fac eu un act pe numele meu sau sal vand tinand cont ca persoana cu care tatal meu a facut chitanta de mana a murit,il pot vinde sau dona??????