avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Activitate marianastamate

Activitate marianastamate

Va multumsc mult.
Buna dimineata!

Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Pentru a depune o contestatie la o executare silita ce pasi trebuie sa urmez? Plicul de la executor a ajuns la adresa de domiciliu, care este in alta localitate decat aceea in care locuiesc.

Multumesc.
Buna seara!

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.

In 17.12.2004 am achizitionat 2 telefoane mobile de la Altex cu ajutorul unui card de credit acordat de cei de la ERB Retail Service IFN. Suma acordata a fost de 1020 lei si la vremea respectiva a girat o colega pentru mine. Dupa o vreme am ramas fara loc de munca si nu am mai avut posibilitatea sa achit ratele.
Am pierdut legatura cu colega respectiva ca sa vad ce s-a intamplat cu sumele pe care trebuia sa le restitui. Din partea bancii nu am primit nici o notificare.
In 22.04.2013 am primit ca urmare a cererii mele o situatie a inscrierii in Biroul de Credit. In dreptul creditului respectiv apar urmatoarele date :
Participant: ERB Retail Services IFN S.A.
Tip participant: Soc.financiara
Data ultimei actualizări: 07-10-2009
Tipul contului: Card de Credit
Stare: Cont platit sau închis/sold zero
Data acordării: 17-12-2004
Durata contului: REV
Situaţia Înscrierii la Biroul de Credit

Am dedus ca respectiva colega care a girat a achitat creditul in locul meu si nu pot decat sa-i multumesc si daca o reintalnesc sa-i restitui suma.

Toate bune pana astazi cand m-am trezit cu o notificare din partea Asset Portofolio Servicing prin care imi este adus la cunostinta faptul ca voi fi supusa executarii silite din cauza unei datorii de 5230,36 lei pe care daca o achit integral pana in data de 18.09.2015 beneficiez de o reducere de 10% si ma invita la sediul lor.

Intrebarea mea este daca este posibil acest lucru? Nu am primit pana acum nimic de la ei, vreo notificare, o copie a contractului pe care l-au preluat, daca l-au preluat.
Daca ar fi asa cum zic ei, nu s-au prescris sumele respective?
Sa dau curs invitatiei si sa ma duc la sediul lor sau sa-i contactez telefonic?

Am vazut ca exista totusi o diferenta intre numarul de contract de la Biroul de Credit si numarul de contract trimis de Asset. La B.C.ultimele 4 cifre din numar sunt 2000 iar la Asset 2026.

Va multumesc si astept un raspuns linistitor!:(
Seara buna!
Buna ziua.
In luna august 2011 fetita mea face 2 ani si ar trebui sa ma intorc la lucru. Anul acesta la inceputul lunii noiembrie am fost si am vorbit cu sefa mea ( director economic) si i-am zis ca as vrea sa ma intorc la munca mai devreme. Am fost refuzata pe motiv ca nu are ce sa-mi dea sa fac ( lucru deloc adevarat, stiu care este volumul de munca acolo si acest lucru mi-a fost confirmat si de colegi). Inainte de Craciun am fost sunata de o colega din alt departament, care stia ca vreau sa revin la servici si mi-a zis ca are nevoie de un om si ca i s-a sugerat sa recruteze pe cineva din interiorul firmei. Am fost si am discutat despre ce era de facut la jobul respectiv, au fost multumiti si am decis sa ma intorc, iar acum incep problemele. Dna director economic a aflat si s-a facut foc si para ca de ce si-au permis sa ma intrebe, ca ea nu-mi da voie sa plec din departament si pentru ca am facut asta o sa aiba ea " grija" de mine cand ma intorc la munca.
Intrebarea mea este daca ma poate legal impiedica sa incep lucrul inainte de terminarea CIC in cadrul altui departament?
Multumesc mult.
Sa aveti un an nou plin de sanatate si bucurii!