avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intoarcerea la munca din CIC inainte de 2 ani in alt ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intoarcerea la munca din CIC inainte de 2 ani in alt departament

Buna ziua.
In luna august 2011 fetita mea face 2 ani si ar trebui sa ma intorc la lucru. Anul acesta la inceputul lunii noiembrie am fost si am vorbit cu sefa mea ( director economic) si i-am zis ca as vrea sa ma intorc la munca mai devreme. Am fost refuzata pe motiv ca nu are ce sa-mi dea sa fac ( lucru deloc adevarat, stiu care este volumul de munca acolo si acest lucru mi-a fost confirmat si de colegi). Inainte de Craciun am fost sunata de o colega din alt departament, care stia ca vreau sa revin la servici si mi-a zis ca are nevoie de un om si ca i s-a sugerat sa recruteze pe cineva din interiorul firmei. Am fost si am discutat despre ce era de facut la jobul respectiv, au fost multumiti si am decis sa ma intorc, iar acum incep problemele. Dna director economic a aflat si s-a facut foc si para ca de ce si-au permis sa ma intrebe, ca ea nu-mi da voie sa plec din departament si pentru ca am facut asta o sa aiba ea " grija" de mine cand ma intorc la munca.
Intrebarea mea este daca ma poate legal impiedica sa incep lucrul inainte de terminarea CIC in cadrul altui departament?
Multumesc mult.
Sa aveti un an nou plin de sanatate si bucurii!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:58, 31 Decembrie 2010
1. Nu va poate impiedica nimeni daca angajatorul este de acord sa reveniti la serviciu si sa va schimbe locul de munca.
2. Dar sefa dvs. nu are si ea un sef cu care sa discutati?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marire salariu conform contractului colectiv de munca Sleipnir23 Sleipnir23 Buna ziua, Pe data de 04.01.2008 m-am angajat printr-o firma de recrutare, la o firma de asigurari, ca operator introducere date.Acelasi lucru s-a intamplat ... (vezi toată discuția)
Incalcare a dreptului munci si umilinta. va rog ajutor. andreiunicat andreiunicat Buna ziua, Ma numesc M. am si eu o situatie mai delicata si doresc putin ajutor. (cine este din bucuresti si poate sa ma ia maine la o \"consultatie\" va ... (vezi toată discuția)
Salarii diferite aceleasi atributii... anamarc anamarc Buna ziua, am si eu o problema; am fost 2 ani in CIC iar de cand am revenit am acelasi salariu ca acum 2 ani; stiu ca acest lucru este legal incat legea ... (vezi toată discuția)