vreau sa vand un autovehicul din 1994 iar cumparatorul sustine ca va umbla numai la tara si nu ii trebuie prea multe acte ! nu vreau sa cad in plasa ca eu sa platesc amenzi taxe etc . ce trebuie sa fac ? care sunt pasii ce trebuie urmati , ce acte trebuie sa fie corect si legal ? pretul masinii e smbolic ca la Remat Cu multumiri.
Buna ziua.Mai multi locatari dintr-un Bloc din Cluj Napoca sunt nedumeriti de felul cum se repartizeaza cheltuielile pe ap .Pe scara sunt ap. cu 2,3 si 4 cam.Uscatorul e situat la ultimul nival , etj. 4. Sunt 6 ap racordate la sistem centralizat iar 4 ,centrala de ap. Citirea repartitoarelor, a apometrelor o face fiecare locatar iar calculul energiei termice il face ISTA .La uscatorul de16 mp unde nu exista repartitor ISTA calculeaza un total .Urmeaza repartizarea per/ap de adm. Asa se face ca un ap de 4 cam . plateste dublu fata de 2 cam .Un ex.,in luna ian. 2012,Uscator =145,00 la repartizare de adm. ,2 cam =12,08 3cam =18,13 iar 4 cam.=24,17 . Intrebarea este daca e corect calculul Dupa ce criterii se calculeaza ?Daca e corect inseamna ca avem un adm . prea cinstit , iar locatarii nu au dreptul sa stie nimic. Oare? Mii de scuze si sa aveti o zi buna . Udrea Niculae Cluj Napoca .
Buna ziua . LA MULTI ANI ! Ma numesc Udrea Niculae din Cluj Napoca. Deja la noi in bloc se aplica aceasta reglementare dar au inceput si problemele. Din 10 apartamente 6 au incalzire de la ct de cartier iar 4 apartamente sunt debransate. Apartamentele nedebransate au repartitoare pe calorifere mai putin la bai pe acele conducte si nici la partile comune[ casa scarii. uscator] De 10 ani contribui la cheltuielie comune Personal ,la 3 camere,sunt 2 coloane ce alimentau cam. mare 1, si a doua coloana alimenta cam 2 si 3 De 28 de ani aceste coloane sunt inzidite cu BCA de constructor datorita unor probleme la pereti . In baie , termoficarea m-a obligat sa tai acele tevi groase si sa le inlocuiesc cu subtiri [3/8] conducte vizibile. La buc. am cele doua conducte care urca la etaje. Atat. Pe luna oct. am deja 33,8.Ma ingrozesc ce va urma.Va intreb daca cele relatate sunt corecte . Locatarii au facut inventarul coloanelor cum au stiut.Administratorul-- care lucreaza la termoficare- refuza sa scrie o coloana separata cu cheltuieli comune la incalzire Cu mii de multumiri si un An mai bun.