avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Vanzare - cumparare auto din 1994
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Vanzare - cumparare auto din 1994

vreau sa vand un autovehicul din 1994 iar cumparatorul sustine ca va umbla numai la tara si nu ii trebuie prea multe acte ! nu vreau sa cad in plasa ca eu sa platesc amenzi taxe etc . ce trebuie sa fac ? care sunt pasii ce trebuie urmati , ce acte trebuie sa fie corect si legal ? pretul masinii e smbolic ca la Remat Cu multumiri.
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 18:31, 29 Iunie 2014
Trebuie sa faceti un contract de vanzare-cumparare si mergeti sa radiati masina de pe numele dvs. si sa o treceti pe numele cumparatorului (politie si fisc!).
Daca va umbla cu ea ,,numai" la tara e simplu si pt. d-voastra si pt. el. O radiati de la fisc+serviciul inmatriculari, iar el isi ia numere galbene de la primaria comunei respective. Asa toti sunteti OK !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

contract de vanzare auto neinregistrat, procese verbale cauzate de lipsa rovinietei Aliosa10 Aliosa10 Buna ziua, Am si eu urmatoarea problema si as dori sa stiu ce as putea sa fac: am vandut cu ani in urma o masina care acum este si radiata si am ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto (fara taxa) cu pastrare numere tt3odora tt3odora Buna ziua! Doresc sa vand o masina care nu are taxa platita si as dorii sa-i pastrez numerele mai mult sa ma asigur ca nu o sa am probleme cu amenzile ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto Tomix Tomix Buna ziua, As avea o intrebare cu privire la inmatricularea unui autovehicul inmatriculat in Romania. Am achizitionat un autovehicul inmatriculat in ... (vezi toată discuția)