mival47
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Buna ziua! In situatia in care salariatii au schimbat angajatorul fara a avea intrerupere, iar vechiul angajator a pus la dispozitie baza de date pentru persoanele care au beneficiat de CM in ultimele 12 luni, este corect sa se preia baza de calcul a CM-urilor (ultimele 6 luni) din firma veche pe firma noua pentru ca angajatii care se afla in concediu medical sa poata beneficia de plata acestora.
Buna ziua! Am si eu o nelamurire: mai este necesara adeverinta medicala eliberata de societate in conditiile existentei cardului de sanatate? Multumesc!
Din cate stiu activitatea soc. va fi in domeniul constructiilor (nu mi-a furnizat prea multe detalii). si se referea la calitatea de asociat, asociat unic sau administrator.
Multumesc frumos pt informatii
Buna ziua! Am o intrebare: o mamica de 21 de ani cu un copil de 3 ani si insarcinata in luna a 8-a, vaduva din aprilie 2011 poate beneficia de pensie de urmas (atat ea cat si copii)? Tatal avea o vechime in munca de 8 ani, absolvent de invatamant superior, fara examen de licenta.
Multumesc!