avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Baza de calcul CM
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Baza de calcul CM

Buna ziua! In situatia in care salariatii au schimbat angajatorul fara a avea intrerupere, iar vechiul angajator a pus la dispozitie baza de date pentru persoanele care au beneficiat de CM in ultimele 12 luni, este corect sa se preia baza de calcul a CM-urilor (ultimele 6 luni) din firma veche pe firma noua pentru ca angajatii care se afla in concediu medical sa poata beneficia de plata acestora.
Cel mai recent răspuns: mival47 , utilizator 22:54, 25 Iulie 2017
La incetarea activitatii, angajatorul va elibera fostilor salariati adeverinte cu veniturile realizate in ultimele 6 luni, fiindu-le necesare la stabilirea bazei de calcul in caz de concediu medical.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta serena82 serena82 Buna ziua, O firma poate solicita unei angajate sa aduca o adeverinta cu veniturile obtinute si zilele de concediu medical de la fostul loc de munca? Este ... (vezi toată discuția)
Zile conceidu medical andreasch andreasch Buna ziua, Pe adeverinta cu zilele de concediu medical avute in ultimele 12/24 luni eliberata pentru medicul de familie, in cazul unul angajat care nu a ... (vezi toată discuția)
Calculul concediului prenatal dupa concediu medical Ionnella Ionnella Buna ziua, In primul rand, Hristos a inviat! Paste fericit alaturi de cei dragi! As vrea sa va rog sa ma ajutati si pe mine in clarificarea unei ... (vezi toată discuția)