avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ZILE CONCEIDU MEDICAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ZILE CONCEIDU MEDICAL

Buna ziua,
Pe adeverinta cu zilele de concediu medical avute in ultimele 12/24 luni eliberata pentru medicul de familie, in cazul unul angajat care nu a lucrat la firma 12 luni, se trec pe adeverinta si zilele de concediu medical avute la firma la care a lucrat anterior?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:56, 18 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
buna ziua,
in momentul incheierii contractului individual de munca angajatorul aduce la cunostinta viitorului angajat ca trebuie sa solicite de la fostul angajator baza de calcul pentru concedii medicale cu mentionarea zilelor de concediu medical. doar in baza acestei adeverinte/baza de calcul actualul angajatoar poate trece pe adeverinta numarul de zilele de concediu medical avute anterior angajarii. in lipsa bazei de calcul se face mentiune cu data angajarii. urmand ca angajatul sa aduca baza de calcul in cazul in care i se elibereaza certificat de concediu medical.
Ultima modificare: Miercuri, 17 Octombrie 2018
janapress, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu se trec pe adeverinta si zilele de concediu medical avute la firma la care a lucrat anterior, decat daca se detine un document in acest sens.
Buna ziua
Am și eu o antrebare am și eu 5 luni la locul de munca am luat concediul medical și nu mi l-au plătit,trebuie sa am 6 luni ca sa ami plătească concediul
Ultima modificare: Joi, 18 Octombrie 2018
Șerban ionut George, utilizator
Si inainte de cele 5 luni ce statut ati avut?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficiere concediu medical MikZ MikZ Buna ziua! Sunt angajata de 5 luni la acest nou loc de munca si medicul de familie mi-a spus ca nu imi da concediu medical deoarece n-am cotizatia de 6 luni ( ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical miruna82 miruna82 Buna ziua Va rog sa imi spuneti daca se poate calcula un concediu medical in cazul unui salariat care nu a lucrat 6 luni in firma si nici nu a prezentat de la ... (vezi toată discuția)
Data adeverinta concediu medical split_ro split_ro Buna ziua, Am urmatoarea situatie. In data de 02.05.2017 m-am imbolnavit. Mi-am sunat doctora de familie pentru o programare. Am discutat sa ma prezint ... (vezi toată discuția)