avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters183981

Activitate ContSters183981

Răspuns la discuția NEPLATA PENSIEI PENTRU MINORA
se poate apela la un executor,chiar daca acesta nu este in tara? pt ca domiciliul lui este in italia. daca se poate va rog sa ma invatati um sa fac.
Neplata cu rea credinta sa constituit dupa 2 luni,deschideti un nou proces doar in cazul in care a fost obligat la plata sumei lunare ,aceasta fapta constituie abandon de familie si se pedepseste cu inchisoarea
Răspuns la discuția NEPLATA PENSIEI PENTRU MINORA
Contractul de munca a fost depus de el in urma cu 2 ani si tribunalul a dat o hotarare pe care el nu a respectato.In urma cu 5 luni sa redeschis un nou dosar p. Tin sa precizez ca de 2 ani nu am mai primit nici un ban.
Răspuns la discuția NEPLATA PENSIEI PENTRU MINORA
va rog sa ma ajutati cu un raspuns,daca nici la urmatoarea infatisare nu se primeste confirmarea,e posibil sa se incheie dosarul fara a se judeca. daca paratul este de negasit,legea nui poate face nimic?
Răspuns la discuția marirea pensiei de intretinere
ultima citare a fost facuta atat la domiciliu,cat si la consiliul local
de 2 ani de zile nu am primit un leu din pensia fetitei mele,in tot acest timp nu mam ales decat cu drumuri facute in zadar,cu dosare civile si penale,dar o solutie nu sa dat. peste putin timp va fi a 5 a infatisare la dosarul penal ce se afla acum pe rol si sper sa nu mi se spuna din nou ca este lipsa de procedura. credeti ca este o neregula cu acest dosar de dureaza atat de mult. va rog ajutatima cu un raspuns pt ca nu stiu ce sa mai fac.
Am divortat in 2004,minora a ramas in grija mea iar fostul sot a fost obligat la plata sumei de 60 lei lunar.Cu aproximativ 3 ani in urma l-am dat in judecata pentru marirea pensiei,tribunalul fixand suma de 600,calcul facut dupa veniturile acestuia.In luna octombrie 2008 tribunalul DR TR SEVERIN a dat aceasta hotarare irevocabila,dar din acel moment nu am mai primit nici un ban. Am depus o plangere la politie ,unde sa facut un nou dosar pentru cercetari,apoi a fost trimis parchetului unde a stat cam 10 luni fara un rezultat.Intr-un final a ajuns la judecatorie ca dosar penal,au avut loc 5 infatisari,dar nu sa judecat motivul fiind lipsa de procedura.Vreau sa precizez ca fostul sot este stabilit in strainatate,dar la dosar sunt toate actele necesare cu domiciliul ,locul de munca.Va rog sa-mi spuneti ce pot sa mai fac si la ce sa ma astept.Va multumesc.