avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Activitate Alyn91

Activitate Alyn91

Am covid si am intrat in carantina,din pacate am facut covid si m am testat testul fiind pozitiv. Toate bune si frumoase pana aici,eu lucrez la o firma din romania dar sunt detașat in Franța testul l am facut in Franța,acum incerc sa obtin concediu medicat doar ca cei de la DSP mi au spus ca ei nu ma pot ajuta doar in situatia in care eu as fi fost in romania carantina. Cum as putea sa intru in posesia concediului medical in aceasta situație??? Mulțumesc frumos
Răspuns la discuția Cadastru modificari apartament
Bună ziua, cum Ați rezolvat??
Răspuns la discuția Alcool la volan
Contestație la rezultat,daca ar putea fi vreo toleranță de 0,02,din cate am citi la 0,10 ar fi fara contravenție și reținere...

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Ce contestati?

Discuție Alcool la volan
Am fost oprit de către poliția rutieră,am fost testat cu alcool testul rezultatul fiind de 0.12(permis retinut)dovada inlocuitoare fiind fara drept de circulație. Dacă aș depune contestație as avea vreun câștig de cazuza??? Mentionez faptul că nu am.semnat pv
Cum pot recupera o suma de bani împrumutată cuiva fara un act semnat la notar sau scris de mana ???
Răspuns la discuția Accident rutier
Acum am ramas tot eu fara permis de conducere,find deschis un dosar de cercetare penala pentru vatamare corporala.NU as vrea sa mai astept si sa decurga de la sine toata treaba pentru ca totul este in potriva mea si daca s-ar putea rezolva ceva,a trecut o luna de zile de la incident si am apuca sa dau declaratie...
Răspuns la discuția Accident rutier
am fost implicat intr-un accident rutier,circulam pe dn1 sos. bucuresti-ploiesti pe sensul de mers spre bucuresti...circuland pe banda 2 si incercand sa revin pe banda 1 de langa acostament(trotuar)moment in care o tipa a iesit dintr-o reprezentanta.Ea avand cedeaza trecerea,eu lovindo in latreralul stang. Eu am plecat la spital cu ambulanta iar politia sosita la fata locului m-a scos vinovat.
Discuție Accident rutier
Cum este normal in romania sa circuli pe un drum cu prioritate si sa fi vinovat.Va rog cine ma poate ajuta si pe mine as avea nevoie de consultanta si umpic de ajutor din partea unui avocat
dar ca idee cat poate dura aceasta cercetare??? Si se poate ajunge la inchisoare???:(:(
As avea nevoie si yo de ajutoprul unul avocat sau unui patit,in data de 26 dec. am fost prins la volanul unuei masini cu numere rosi expirate.Am fost al parchet m dat declaratie,mi sa suspendat permisul iar astazi 03.01.2011 am primit o citatie in care mi se instinteaza faptul ca din data de 11/01/2011 mi se va intocmi dosar penal. As vrea sa stiu si yo la ce consecinte sa ma astept(este nevoie sa imi angajez un avocat)???-