Cum este normal in romania sa circuli pe un drum cu prioritate si sa fi vinovat.Va rog cine ma poate ajuta si pe mine as avea nevoie de consultanta si umpic de ajutor din partea unui avocat
am fost implicat intr-un accident rutier,circulam pe dn1 sos. bucuresti-ploiesti pe sensul de mers spre bucuresti...circuland pe banda 2 si incercand sa revin pe banda 1 de langa acostament(trotuar)moment in care o tipa a iesit dintr-o reprezentanta.Ea avand cedeaza trecerea,eu lovindo in latreralul stang. Eu am plecat la spital cu ambulanta iar politia sosita la fata locului m-a scos vinovat.
IN MOD SIGUR EA AVEA CEDEAZA TRECEREA DAR SI DUMNEAVOASTRA TREBUIA SA VA ASIGURATI LA SCHIMBAREA BENZII DE CIRCULATIE..........IN MOD NORMAL AICI AR FI CULPA COMUNA CU BALANTA INCLINATA SPRE CEL CARE AVEA CEDEAZA IN NICI UN CAZ VINA DUMNEAVOASTRA......
Acum am ramas tot eu fara permis de conducere,find deschis un dosar de cercetare penala pentru vatamare corporala.NU as vrea sa mai astept si sa decurga de la sine toata treaba pentru ca totul este in potriva mea si daca s-ar putea rezolva ceva,a trecut o luna de zile de la incident si am apuca sa dau declaratie...
Daca nu ai respectat cele 3 reguli de baza la schimbarea benzi de circulatie ESTI DE VINA Cele 3 reguli sint ; 1) TE ASIGURI 2) SEMNALIZEZI 3) EFECTUEZI MANEVRA .