avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1133 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier

Cum este normal in romania sa circuli pe un drum cu prioritate si sa fi vinovat.Va rog cine ma poate ajuta si pe mine as avea nevoie de consultanta si umpic de ajutor din partea unui avocat
Cel mai recent răspuns: vxd , utilizator 22:19, 4 Octombrie 2011
tot nu ai raspuns concret la intrebari si spui ca ai ramas fara permis desii erei nevinovat.....explica ca sa ai parte de raspunsuri si indrumari......daca asta cauti!??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie: iesirea dintr-un sens giratoriu stelian222 stelian222 Am si eu o nedumerire legata de incadrarea corecta pe benzi, atunci cand iesi dintr-o intersectie cu sens giratoriu sau chiar si dintr-o intersectie ... (vezi toată discuția)
Accident rutier fara victime doar avarii ioska1987 ioska1987 ma aflam pe un drum european,cu doua benzi pe sens,circulam pe banda de langa acostament,apropiinduma de o localitate pe banda care circulam a aparut niste ... (vezi toată discuția)
Benzi de circulatie si randuri cyan cyan acum doua zile era sa raman fara permisul de conducere pentru depasire. \\"era\\" ptr ca dupa indelungi :worthy: , :(( si argumente din regulament m-am ales ... (vezi toată discuția)