Buna seara,cum se poate trage la raspundere un local care nu are balustrada de protectie in dreptul unor scari exterioare de la o terasa cudiferenta de nivel si de unde o persoana a cazut avand a um piciorul rupt si este in momentul de fata spitalizat? Multumesc.
buna ziua, sotul meu este acuzat de autoritatile ungare de furt itelectual.In citatia primita de la politia din Un garia nu se specifica exact despre ce este vorba ,mentionam ca nu frecventam tara respectiva numai in interes de relaxare(piscine).in anul 2013 ne-am depus cerere pt a obtine cetatenia maghiara dar sotul meu a fost refuzat fara nici o explicatie, noi considerand ca faptul de a nu stii vorbii si scrie in limba respectiva a contribuit la refuzul lor,lucru pe care noi l-am recunoscut in momentul depunerii actelor.va rog sa-mi spuneti daca acesta ar fi motivul trimiterii acestei citatii?Multumesc
buna ziua, va rog sa ma lamuriti intr-o problema.In urma cu 15 ani mama mea a decedat raminind dupa ea actiuni la Banat Crisana,1000 buc. Mentionez ca s-a facut succesiunea dupa ea . acum 1an a decedat si tatal meu ,toate bunurile lui mi-au fost cedate mie inaintea decesului prin contract de vanzare cumparare.dupa el nu s-a facut inca succesiunea. cum se pot vinde actiunile mamei eu avind inca o sora?dupa tata ea nu a mostenit nimic.Multumesc
buna ziua. as avea o intrebare la dvs.Dupa expirarea somajului cartea de munca mi-a revenit mie .spuneti-mi va rog daca trebuie sa o predau ITM-ului pentru a putea fi trecuta pe format electronic si pina la ce data trebuie depuse.Multumesc mult.