avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cartea de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cartea de munca

buna ziua. as avea o intrebare la dvs.Dupa expirarea somajului cartea de munca mi-a revenit mie .spuneti-mi va rog daca trebuie sa o predau ITM-ului pentru a putea fi trecuta pe format electronic si pina la ce data trebuie depuse.Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:58, 5 Ianuarie 2011
Daca nu aveti acum un servici, o tineti la dv.
Trebuie predata la Casa de pensii in vederea scanarii.
Eu cred ca s-au cam terminat scanarile pana acum. Agentia de ocupare a fortei de munca nu le-a trimis la scanat? In rest toti angajatorii si ITM-urile au terminat cu scanatul.
namiru a scris:

Eu cred ca s-au cam terminat scanarile pana acum. Agentia de ocupare a fortei de munca nu le-a trimis la scanat? In rest toti angajatorii si ITM-urile au terminat cu scanatul.

Nu toti au terminat cu scanatul ... in Buc s-a primit derogare pentru trimitere la scanat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scanarea cartilor de munca andad andad Dupa \"prelucrarea\" cartilor de munca la Casa de Pensii, se mai trimit inca o data in vederea scanarii? Atunci, in ce a constat prelucrarea ? Procedura de ... (vezi toată discuția)
Carte de munca format electronic jax jax Buna ziua, Am lucrat din 2008 pana in 2010, in octombrie 2010 am intrat in somaj , somajul mi-a expirat in aprilie 2011, (carnetul de munca l-am avut acasa) ... (vezi toată discuția)
Castigare in instanta grupa ii de munca gabros98 gabros98 Sunt pensionar cu pensie definitiva si doresc sa aflu daca merita sa deschid un proces in scopul recuperarea grupei a II-a de munca pentru intreaga perioada de ... (vezi toată discuția)