avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Activitate cristina_23

Activitate cristina_23

Răspuns la discuția eliberare inainte de termen
fapta savarsita este lovituri cauzatoare de moarte si a primit o condamnare de 6 ani.are deja 2 ani executati si iese la munca.nu are nici un raport pana in prezent.as vrea sa stiu concret cam cand poate iesi pe eliberare conditionata si ce conditii trebuie sa indeplineasca.va multumesc mult.
As vrea sa stiu daca odata cu intrarea noului cod penal in vigoare persoanele deja condamnate beneficiaza de vreo reducere a pedepsei si daca exista vreun nou decret care permite detinutilor eliberarea dupa executatrea unei treimi din pedeapsa.Va multumesc!
Discuție noul cod penal
as avea si eu o intrebare...cand intra in vigoare noul cod pena?am auzit ca ar trebui sa intre in vigoare la 1 octombrie.e adevarat?
as vrea sa stiu daca se poate redeschide un caz penal cu definitiva data pentru a putea recunoaste fapta si a beneficia de reducerea limitelor pedepsei.va multumesc
as avea si eu o intrebare.daca cineva este deja condamnat se poate sa i se reduca pedeapsa in cazul in care a recunoscut fapta?am citit ca a fost aprobata legea 2862009 care spune ca unui inculpat poate sa i se reduca pedeapsa cu o treime in cazul in care recunoaste fapta.