buna ziua . la un contract de imprumut bancar , s-a depus a fii executate bilete la ordin semnate de asociati . unul dintre asoc. are pe numele lui o parte dintr-o casa cu aferente , curte etc. , partea cealalta din imobil nu este pe numele lui . poate executorul judecatoresc sa puna in vinzare imobilul ?
Buna ziua. Un copil minor intretinut de parinti ,dar fiind proprietarul casei unde locuiesc beneficieaza de scutiri la impozite de:mothersday: cladire conform legislatiei in vigoare ?
Buna . La un bilet la ordin deja pus la disp. pt executare silita impotriva avalizatilor am gasit greseli in completare si alte nereguli . Se poate considera nule in fata legii ????
Buna ziua . La un credit bancar pt societate comerciala , cu garantie imobiliara , am semnat cu asociatul doua bilete la ordin , iar pe aceste bilete au mai aparut sotia mea si sotul asociatului , dar ei nu au semnat nimic , as-i avea intrebarea urmatoare :daca se fac expertize si se adevereste ca nu au semnat ei aceste B.O -uri se anuleaza acestia , fiind false , sau cei doi asociati , care au semnat mai pot fii executati silit ??? multumesc.
Va multumesc . Cu tot respectul ,mai am o intrebare : daca se adevereste ca semnaturile nu sant autentice , se va anula aceste bilete , complet , sau tot mai ramin valabile pt. cei doi asociati , care au semnat intr-adevar aceste bilete ???
buna ziua . Am ridicat un imprumut de la o banca in 2006. Totul a mers bine pina in 2010 , an in cre am cazut in insolventa , iar acuma sint an reorganizare , incercind sa achit ratele lunare conform planuluide reorganizare . Intre timp banca fara sa ma instiinteze , a pus in executare cele doua bilete la ordin , facute in 2009 . Am primit executare jud. fara somatie de la executor , in care este mentionat ca in afara de mine si asociatul meu , apar sotul ei si sotia mea , fila de cec fiind semnat de altcineva ....sotia mea si sotul partenerului meu nici na fost vreodata la banca .....nu au semnat nimic . Intrebarile mele sint : biletul la ordin nu se expira dupa 4 ani ? 2. ce sa fac cu cecurile semnate de altcineva decit cei scrisi pe el ? multumesc